Νοτιοκορεάτες επίλεκτοι κομάντος σχεδιάζουν να σκοτώσουν τον Κιμ Γιονγκ-ουν πάση θυσία μέσα στο 2017 – Το εναλλακτικό σχέδιο των ΗΠΑ σε περίπτωση αποτυχίας τους

Οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, φέρεται να έχουν κατεπείγον σχέδιο δολοφονίας του αυταρχικού ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν,  αν και η χώρα αυτή είναι πολύ κοντά στο να εξαπολύσει ακόμη και πυρηνικό όπλο, αναφέρει ο ξένος τύπος.

Πηγές από την Νότια Κορέα όμως  αποκάλυψαν ότι το αμερικανικό σχέδιο με την δημιουργία ταγμάτων του θανάτου που έχουν ως κύρια αποστολή την δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, θα είναι αποκλειστικά αρμοδιότητα των ΕΔ της Ν.Κορέας.

Ωστόσο οι Αμερικανοί σε περίπτωσης αποτυχίας θα έχουν εναλλακτικό σχέδιο ρίψης  πυρηνικού πυραύλου  πριν από το τέλος του 2017.

Η Σεούλ από την πλευρά της φοβάται ότι  ο βορειοκορεάτης δικτάτορας μπορεί να στρέψει τα  πυρηνικά όπλα του πάνω τους πυροδοτώντας με το δάχτυλό του το κόκκινο κουμπί.

Οι ίδιες πηγές της Νότιας Κορέας  αποκαλύπτουν ότι  οι ΗΠΑ στηρίζουν  την στρατηγική του «αποκεφαλισμού» του ηγέτη της  κυβέρνησης της Βόρειας Κορέας, με την χρήση Νοτιοκορεατών κομάντος .


«Δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι χιλιάδες  αθώοι άνθρωποι λιμοκτονούν σε γκουλάγκ, ενώ ο Κιμ Γιονγκ-ουν πραγματοποιεί μια σπάταλη και μεγάλη ζωή την οποία  οι περισσότεροι πολίτες δεν θα ζήσουν ποτέ», τονίζει αξιωματούχος της Ν.Κορέας .

Ο  Kim  προειδοποίησε ότι η χώρα του  είναι στα πρόθυρα της δημιουργίας  πυρηνικών όπλων , η εμβέλεια των οποίων καλύπτουν μέρος της αμερικανικής  ηπειρωτικής χώρας.

Για αυτόν τον σκοπό το πεντάγωνο έχει ενεργοποιήσει τις επίλεκτες ειδικές  δυνάμεις οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν  για τη δολοφονία  παγκόσμιων απειλών στο παρελθόν, όπως ο ηγέτης της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν και πολλοί άλλοι , για την παροχή βοήθειας στους νοτιοκορεάτες με σκοπό να εκτελέσουν τον  παρανοϊκό ηγέτη της Β.Κορέας .

Το  τρέχον σχέδιο  για τις ΗΠΑ και τις δυνάμεις τους  είναι η δημιουργία και η εκπαίδευση ολόκληρης μονάδας της Ν.Κορέας με κύρια αποστολή την δολοφονία πάση θυσία του Κιμ.

Νοτιοκορεάτης κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε για το θέμα αυτό: «Οι ΕΔ δυνάμεις της Νότιας Κορέας θα σχηματίσουν  μια ειδική ταξιαρχία σε συνεργασία με  εκείνη των ΗΠΑ κάποια στιγμή αργότερα αυτό το έτος με σκοπό την διενέργεια μυστικών αποστολών».

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Ν.Κορέας  Yonhap και πηγή που μίλησε  υπό τον όρο της ανωνυμίας είπε ότι Αμερικανοί ειδικοί πράκτορες θα συντάξουν το σχέδιο εκτέλεσης. Επιβεβαίωσε  όμως ότι η αποστολή θα  είναι κάτω από την ευθύνη της Νότιας Κορέας, και όχι των  ΗΠΑ.

Οι ίδιοι αξιωματούχοι της Νότιας Κορέας έχουν προτείνει αυτό το  σχέδιο  να εκτελεστεί πριν ξεσπάσει  ανοιχτή πολεμική σύγκρουση με το Βορρά.

Οι Αμερικανοί και το σύστημα που θέλει να ελέγξει το πλανήτη βιάζεται και θέλει να ξεμπερδεύει με τον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας , όχι όμως γιατί βασανίζεται ο λαός της χώρας αυτής, αλλά διότι οι Σόρος και Ρότσιλντ δεν ελέγχουν την κεντρική τράπεζα της χώρας αυτής, δηλαδή το  ίδιο το κράτος ασχέτως κυβέρνησης στην εξουσία.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2017/02/%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%87.html#ixzz4XnhndH9j