ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ 70 ΜΕΡΕΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΤΖΩΝ ΜΠΡΕΝΑΝ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΗ ΞΑΦΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΝΑΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ. ΟΣΑ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

2)ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΔΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΙΣΑΝΙ, ΤΟΝ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΙΜΙ ΚΟΝΤΕΛΙ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΑΚΙ ΤΣΑΚΟ, ΕΝΩ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ SHISH ΦΑΤΟ ΚΛΟΣΙ..(ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΩΘΗΚΕ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ...)

3)ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ -ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ Ή ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΡΟΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑ.ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ....

συνέχεια εδώ