Εδώ δείτε καραγκιοζιλίκια...

Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση, σύμφωνα με την οποία δικαστής στο Τέξας φορά το φεμινιστικό καπέλο «Pussy Hat» εν ώρα εργασίας. Η «θέα» ενός ροζ γατίσιου πλεκτού καπέλου μέσα σε δικαστήριο προκαλεί ερωτηματικά και ξεσηκώνει πλήθος που διερωτάται, πώς είναι δυνατόν μια δικαστής να έχει αμερόληπτη κρίση, την στιγμή που καταφανώς επιδεικνύει τις πολιτικές τις θέσεις.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media (πρώτη φορά «ανέβηκε» σε σελίδα στο facebook) και σε μεγάλο μέρος του ξένου Τύπου, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και σύμφωνα με δημοσιεύματα διενεργείται έρευνα για το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι το σύμβολο των γυναικών κατά του Τραμπ έβγαλε στους δρόμους εκατομμύρια γυναικών που διαδήλωσαν σε όλο τον κόσμο ενάντια στις πολιτικές του Τραμπ.

 Πού πήγαν, όμως όλα αυτά τα χαριτωμένα, αλλά όχι τόσο... αθώα καπελάκια; Να, που βρέθηκε ένα, επάνω στο κεφάλι της δικαστού, Σάρα Εκχαρντ.

Άντρες, ως επί το πλείστον, αναρωτιούνται για το μήνυμα που επιθυμεί να στείλει η δικαστής από αυτή τη θέση ισχύος, η φωτογραφία έχει γίνει viral και τα social media έχουν πάρει «φωτιά» από σχόλια, κρίσεις και απορίες...

«Όποια και αν είναι η πολιτική άποψη ενός δικαστή, δεν έχει κανένα δικαίωμα να την προβάλλει με αυτό τον τρόπο», γράφει ένας χρήστης.

«Δεν είναι κόσμια εμφάνιση αυτή για δικαστή», ποστάρει μια γυναίκα στο twitter.

Πηγές αναφέρουν ότι το δικαστήριο δεν έχει λάβει κανένα παράπονο για αυτή την ενέργεια και σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Independent» το Τέξας κρίνει την συμπεριφορά της δικαστού καθ' όλα νόμιμη.