Κινητή τηλεφΟνία - ψιλικατζήδες!!!


Σκοπεύετε να ανανεώσετε το πρόγραμμα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας που έχετε με κάποια ...γνωστή εταιρεία;΄

Μην δεχθείτε ανανέωση του προγράμματός σας ή  (ακόμη χειρότερα) αλλαγή προγράμματος από τηλεφώνου.Ζητείστε να σας στείλουν εγγράφως το πρόγραμμα, διαβάστε το ΚΑΛΑ  και μετά αποφασίστε, διαφορετικά θα βρεθείτε προ δυσαρέστων εκπλήξεων.


  Αναγνώστης μας, μάς πληροφόρησε ότι τηλεφώνησε στην γνωστή εταιρεία για να ανανεώσει το πρόγραμμά του.  Μετά από σχετικό "μπλα-μπλά" αρμοδίου υπαλλήλου, βρέθηκε χωρίς να το συνειδητοποιήσει σε άσχετο πρόγραμμα και από 16 ευρώ που πλήρωνε  (και δέχθηκε το νέο με 18 ευρώ), του ζήτησαν 73 ευρώ για πολύ λιγότερα τηλεφωνήματα από τα συνηθισμένα που έκανε!!! 

Τον χρέωναν  1  ολόκληρο λεπτό για έστω και  1 δευτερόλεπτο ομιλίας, τα δωρεάν (υποτίθεται) 3οο΄ λεπτά προς κινητά τα χρέωσαν κανονικά (κατά λάθος, λέει)  και τα απεριόριστα προς σταθερά που πίστευε ότι είχε, ήσαν ...χίμαιρα, αφού με  την παραπειστική συνομιλία, τον έκαναν να πιστέψει ότι τα  είχε και με το νέο ...πιο οικονομικό (!) πρόγραμμα που "συμφώνησε" τηλεφωνικά! 

  Όταν πήρε τον καινούργιο φουσκωμένο λογαριασμό διαμαρτυρήθηκε- εις μάτην- γιατί, λέει, είχε συμφωνήσει τηλεφωνικά στο νέο πρόγραμμα και θα έπρεπε να  είχε καταλάβει ότι δεν θα είχε απεριόριστα σταθερά!!!

 Και η συνέχεια; Τον ανάγκασαν να πληρώσει και τη διακοπή του νέου συμβολαίου (περίπου 170 ευρώ- μαζί με το λογαριασμό- μαϊμού), αφού τους σιχάθηκε, τους φασκέλωσε και πήγε στη Wind όπου βρήκε την ησυχία του, ταχύτερο internet, χωρίς διακοπές, άμεση εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη με τεχνικό στο σπίτι του (δωρεάν)!

  Μας είπε επίσης, ότι η ίδια εταιρεία, προ πολλών ετών, μαζί με κάποια ανανέωση συμβολαίου, του προσέφερε...δωρεάν και μία κάρτα SIM  (ΠΑΓΙΔΑ) με ανανεούμενο δωρεάν χρόνο ομιλίας για κάθε μήνα. 
Ο άνθρωπος, επειδή δεν χρειάστηκε  κάποιο μήνα να χρησιμοποιήσει την κάρτα SIM και να κάνει κάποιο τηλεφώνημα, του επέβαλαν...πρόστιμο 50 ευρώ γιατί ...ΔΕΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ!!!

  Φυσικά μετά από αυτό τους φασκέλωσε και τότε και πήγε σε άλλη εταιρεία, αλλά τώρα τους βρήκε πάλι μπροστά του, αφού μετά από λίγα χρόνια και  αυτή,  αγοράστηκε από αυτούς!!! (Χαρακτηρίστε τους εσείς..)

  Προσοχή λοιπόν:
1- Αρνηθείτε να μαγνητοφωνούν τη συνομιλία σας (...για λόγους ασφαλείας- λέει)
2- Αν σας θέλουν για συνδρομητή ή για να ανανεώσετε το συμβόλαιό σας, απαιτείστε να σας στείλουν  εγγράφως το συμβόλαιο, να το μελετήσετε σχολαστικά και μετά αποφασίστε...