Ο Βερύκιος «ανακάλυψε»… εξωτικό κομμάτι πίτα της Καραμανλή – Τι απαντά η βουλευτής

Στο στόχαστρο του μεγάλου… λαγωνικού της ελληνικής δημοσιογραφίας Δήμου Βερύκιου βρέθηκε η δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή.Η βουλευτής, με ανάρτησή της στο Facebook, καταγγέλλει ότι ο συνάδελφός της δημοσιογράφος ψευδώς ισχυρίστηκε ότι κέρδισε ένα εξωτικό ταξίδι στην κοπή της πίτας της ΕΡΤ, όπως και ότι συνεχίζει να αμείβεται από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Με αρκετή ψυχραιμία η Άννα Καραμανλή, παρά τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη, έγραψε το ακόλουθο κείμενο στη σελίδα της στο Facebook:

Σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ALPHA με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στο όνομα μου, λέγοντας ψευδώς ότι κέρδισα ένα εξωτικό ταξίδι στην κοπή της πίτας της ΕΡΤ Α.Ε.

Επίσης ανέφερε ότι – παρά τη βουλευτική μου ιδιότητα -πληρώνομαι και από την ΕΡΤ.

Ενημερώνω τον κύριο Βερύκιο ότι τελώ σε αναστολή καθηκόντων από το 2012 και φυσικά δεν έχω καμία απολαβή από την Δημόσια τηλεόραση.

Επιπλέον το δώρο που κέρδισα ήταν μια τηλεόραση την οποία την ίδια στιγμή δώρισα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ως μια απειροελάχιστη συνεισφορά στο τεράστιο έργο που επιτελεί.

Ο κ. Βερύκιος προχώρησε σε μια ανοίκεια επίθεση εναντίον μου.

Τα κίνητρά του δεν είμαι σε θέση να τα γνωρίζω.

Αυτό που γνωρίζω με σιγουριά είναι ότι δεν τήρησε κανένα κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αφού δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει το στοιχειώδες ρεπορτάζ.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Βερύκιος θα έχει την ελάχιστη γενναιότητα να αποκαταστήσει άμεσα, την Δευτέρα, την αλήθεια μέσα από την ίδια εκπομπή.

Διαφορετικά θα σημαίνει ότι στόχος του ήταν η δημιουργία εντυπώσεων και η κατασυκοφάντησή μου. Στοιχεία που δεν τιμούν τη δημοσιογραφική του ιδιότητα.