“Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας” στο ΥΠΕΘΑ έκανε ο Καμμένος με τρεις Επίτιμους Α/ΓΕΕΘΑ!!

Η συνάντηση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τρεις Επίτιμους Α/ΓΕΕΘΑ μόνο “εθιμοτυπική” δεν ήταν . Στην αίθουσα του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων ο Καμμένος συζήτησε με τον Στρατηγό Δημήτρη Γράψα,τον Ναύαρχο Παναγιώτη Χηνοφώτη και τον Πτέραρχο Γιάννη Γιάγκο τα πάντα, επί 3,5 ώρες! Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει μισή ώρα,αλλά εξελίχθηκε σε μια άτυπη συνεδρίαση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας!

Η κατάσταση στο Αιγαίο, η προκλητικότητα των Τούρκων, οι εξοπλισμοί, το ηθικό του στρατεύματος,όλα συζητήθηκαν διεξοδικά. Ο Καμμένος μετά από 3,5 ώρες συζήτηση με τους τρεις Επίτιμους Α/ΓΕΕΘΑ, τους ζήτησε να πάνε όλοι μαζί στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου κανείς δεν τους περίμενε. Η είσοδος του ΥΕΘΑ μαζί με τους τρεις Αρχηγούς ήταν εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη για το προσωπικό. Και ιδιαίτερα συγκινητική όπως φάνηκε για τους τρεις Επίτιμους.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μιλώντας στο προσωπικό είπε ότι ήρθε να δει τους “άριστους που κάνουν εξαιρετική δουλειά, μαζί με τους Άριστους” ,αναφερόμενος στους τρεις Αρχηγούς.

militaire.gr