Βρετανίδα κατηγορείται πως βίασε έναν άνδρα όχι μια αλλά δυο φορές!

Αντιμέτωπη με την κατηγορία του βιασμού ενός νεαρού άνδρα βρέθηκε χθες μια 26χρονη γυναίκα η οποία παρουσιάστηκε ενώπιον ενός δικαστηρίου στο Νιουκαστλ της Βρετανίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η, μάλλον σπάνια, υπόθεση με δράστιδα την Κέιτι Μπράνεν έγινε τον περασμένο Ιανουάριο όπου η Βρετανίδα βίασε τον άνδρα και μάλιστα δυο φορές!

Το δικαστήριο ζήτησε από την κατηγορούμενη να καταθέσει και να απαντήσει σε όσα της αποδίδει το κατηγορητήριο, ωστόσο, εκείνη αρκέστηκε στο να επιβεβαιώσει τα στοιχεία της κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο εισαγγελέας της έδρας είπε πως η όλη διαδικασία θα διαρκέσει περίπου τέσσερις ημέρες αλλά τελικά η δίκη ορίστηκε για τις 4 Δεκεμβρίου από τον δικαστή ο οποίος όρισε και μια ακόμα ακρόαση για την Μπράνεν στις 25 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια η 26χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ενώ ορίστηκε και χρηματική εγγύηση. Ο δικαστής, ωστόσο, την προειδοποίησε πως αν δεν εμφανιστεί τον Σεπτέμβριο η δίκη θα συνεχιστεί ερήμην της.

Όσο κι αν προσπάθησαν οι Βρετανοί δημοσιογράφοι λεπτομέρειες για το πώς έγινε ο διπλός αυτός βιασμός όσο και για το ποιο είναι το φερόμενο θύμα, δεν έγιναν γνωστές. Θεωρείται δεδομένο πάντως πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα απασχολήσει τα βρετανικά ταμπλόιτς το ερχόμενο Φθινόπωρο