Κυπριακό: Και χωρίς λύση η Κύπρος θα γίνει Ντουμπάι και στα Κατεχόμενα θα πεινάνε

Προφανώς και οι Τούρκοι δεν έχουν καταλάβει ότι την «πάτησαν» άσχημα στην Κύπρο.Και την πάτησαν άσχημα διότι, όπως έχουμε ξαναγράψει, κατέλαβαν τη λάθος πλευρά του νησιού.

Γιατί η βόρεια πλευρά είναι η… «λάθος»; Γιατί δεν έχει υδρογονάνθρακες.

Όλα τα υποθαλάσσια κοιτάσματα της Κύπρου βρίσκονται στα νότια του νησιού, που σημαίνει ότι οι Τουρκοκύπριοι (δηλαδή οι Έλληνες εξισλαμισμένοι-τουρκεμένοι Κύπριοι), θα έχουν μερίδιο από αυτό τον πλούτο μόνο εάν αποτελέσουν ένα και αδιαίρετο κράτος με τα ελεύθερα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εάν τα Κατεχόμενα ενωθούν με την Τουρκία ή εάν το ψευδοκράτος αναγνωριστεί διεθνώς ως κράτος, τότε οι Τουρκοκύπριοι δεν λαμβάνουν τίποτα.

Ναι, η Κύπρος θα έχει και τυπικά διχοτομηθεί αλλά η νότια θα είναι ακόμα πιο πλούσια, ένα άλλο Ντουμπάι, ενώ στη βόρεια Κύπρο θα βουλιάζουν στη φτώχεια και την ανέχεια.

Οπότε, οι απειλές του κατοχικού ηγέτη Ακιντζί, ότι «αν δεν υπάρξει λύση, θα υποχρεωθούν να αναγνωρίσουν την ΤΔΒΚ [ψευδοκράτος]», είναι κενές περιεχομένου εάν απευθύνονται προς την ελληνική πλευρά αλλά άκρως ανησυχητικές εάν απευθύνονται προς τους Τουρκοκύπριους.

Διότι οι Τουρκοκύπριοι οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι το μοναδικό τους συμφέρον για την ευημερία τους είναι να ζήσουν σε μια ενωμένη και αδιαίρετη πατρίδα με τους χριστιανούς συμπατριώτες τους.

Μια διεθνώς αναγνωρισμένη «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» όχι μόνο δεν θα βελτιώσει την κατάστασή τους αλλά θα την επιδεινώσει και μάλιστα επίσημα και δίχως διαφυγή, αφού δεν θα μπορούν να επικαλεστούν ποτέ ξανά ότι είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, εκείνης που έχει και τους υδρογονάνθρακες.....συνέχεια εδώ