Ο ρωσικός στρατός διοργάνωσε καλλιστεία για τις στρατιωτίνες του!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διοργάνωσε έναν διαφορετικό διαγωνισμό...

Με τον εύστοχο τίτλο «Makeup για καμουφλάζ» το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διοργάνωσε διαγωνισμό ομορφιάς και επιδεξιότητας για τις γυναίκες που υπηρετούν στις τάξεις του ρωσικού στρατού την παραμονή του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.Στον διαγωνισμό, ο οποίος διεξήχθη σε κέντρο εκπαίδευσης στην ρωσική πόλη Περεσλάβλ, στην περιφέρεια Γιαροσλάβλ, βορειοανατολικά της Μόσχας, οι διαγωνιζόμενες έδειξαν, εκτός από την ομορφιά τους και τις ικανότητές τους σε θέματα τακτικής, ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης.

Αντί να περπατήσουν σε πασαρέλα οι όμορφες Ρωσίδες αντιμετώπισαν δύσκολες συνθήκες υπερπηδώντας εμπόδια στο χιόνι ή αντιμετωπίζοντας έκτακτα περιστατικά τραυματισμού συναδέλφων τους, αλλά δεν παρέλειψαν να δείξουν και τις δεξιότητές τους στον χορό.

Μια ανθοδέσμη ήταν το έπαθλο για όσες έφθασαν στον τελικό και φυσικά, οι φωτογραφίες τους είδαν το φως της δημοσιότητας!

Στην Ρωσία η Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου εορτάζεται από το 1913 και σύμφωνα με τους Times της Μόσχας, το Κρεμλίνο παροτρύνει τους κατά τόπους κυβερνήτες να οργανώσουν εκδηλώσεις.

Στην χώρα η Ημέρα της Γυναίκας είναι παρόμοια με την Ημέρα της Μητέρας ή με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είθισται οι άντρες να προσφέρουν λουλούδια, γλυκά και δώρα σε συζύγους, φίλες και μητέρες.

Δείτε βίντεο: Ο ρωσικός στρατός διοργάνωσε καλλιστεία για τις στρατιωτίνες του!

Ο ίδιος διαγωνισμός είχε πραγματοποιηθεί και πέρσι και μπορείτε να δείτε τι έγινε στο παρακάτω βίντεο: και εδώ μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό