Και μετά φταίει η Μπακοδήμου για το "Μακεδονία" ...

Ετσι , μιας και το "Σκοπιανό" είναι της μόδας τώρα - να'ναι καλά η Μπακοδήμου - λέμε να ξαναφέρουμε στο "φως" ο,τι έχει μείνει αδιόρθωτο απο τις δεκάδες αποκαλύψεις του greekalert.

Για πηγαίντε λοιπόν και ψάξτε για Macedonia στο http://diplomacy.pasok.gr να δείτε κάτι ωραία κειμενάκια που φιλοξενεί και μετά ας ξανασυζητήσουμε για την προδοσία της Μπακοδήμου... (το θέμα το είχαμε πρωτοπαρουσιάσει στις 19 Φεβρουαριου, έκανε τον γύρο του, αντιδράσαν κάποιοι, μπήκε και σε αλλα blogs και όμως ακόμα εκεί είναι)

- 16/05/07 .
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ


ΠΙΤΤΑΡΑΣ: Κύριε εκπρόσωπε στην ιστοσελίδα του διπλωματικού γραφείου του κ. Παπανδρέου, η FYROM αναφέρεται ως Μακεδονία. Θα το διορθώσετε;

Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ: Αν ανατρέξετε και αυτήν την στιγμή που μιλάμε στην ιστοσελίδα, καθόσον με ενημερώνουν και εμένα, στην ιστοσελίδα αυτή υπάρχει ένα ανοιχτό αρχείο ξένων δημοσιευμάτων, ξένων αναφορών, τα οποία αναδημοσιεύονται αυτούσια. Δηλαδή, μιλάμε στην κυριολεξία για ένα αρχείο, όχι για μια πολιτική σελίδα. Οποιαδήποτε διατύπωση δείτε, είναι ακριβώς στη μορφή της δημοσίευσης με αυτούσιο τρόπο κειμένων από ξένα έντυπα ή ξένες αναφορές, οι οποίες προορίζονται για την ενημέρωση και άντληση στοιχείων για το πώς βλέπουν και πώς καταγράφουν τρίτοι θέματα ενδιαφέροντος. Άρα, αυτή είναι η εικόνα όπως την έχω εγώ και νομίζω, αν αυτή τη στιγμή μπείτε και εσείς, θα την επαληθεύσετε με τον ίδιο τρόπο.

greekalert