Σχετικά με το greekalert


Έχουν περάσει 10 χρόνια από τη μέρα που ξεκίνησε η προσπάθεια του blog αυτού και επειδή πολλοί είναι οι καινούργιοι φίλοι μας, είπαμε να περιγράψουμε τη μέχρι τώρα πορεία του greekalert μέσα από τα σημαντικότερα περιστατικά.


Τον Δεκέμβριο του 2006 η ομάδα που μερικές μέρες μετά θα δημιουργούσε το greekalert ανακαλύπτει οτι στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων, και συγκεκριμένα στη σελίδα επικοινωνίας με τη γραμματεία της Βουλής, υπάρχει λίστα με χώρες στην οποία αναφέρεται χώρα με το όνομα "Μακεδονία". Ειδοποιήθηκαν όσοι ήταν δυνατόν, και υστερα απο μια αλυσιδωτή αντίδραση και αρκετές μέρες, οι υπεύθυνοι διόρθωσαν το λάθος αυτό. (δείτε εδώ)

Αυτή ήταν και η αφορμή για να δημιουργηθεί μια σελίδα, ένας τόπος, στον οποίο θα συγκεντρώνονται παρόμοια λάθη και οι επισκέπτες του να επικοινωνούν με τους αρμόδιους του κάθε λάθους.

Ο τόπος αυτός ονομάστηκε Greek Alert.

Απο κει και πέρα η πορεία είναι η εξής.

Τον Ιανουάριο έρχεται η πρώτη "νίκη" του greekalert. Το υπουργείο εξωτερικών της Λετονίας είχε στους συνδέσμους του link στην επίσημη σελίδα των κατεχομενων της Κύπρου και το παρουσίαζε ως την επίσημη Κυπριακή σελίδα (δείτε εδώ). Οι υπεύθυνοι μόλις ενημερώθηκαν απο τους επισκέπτες του greekalert διόρθωσαν το λάθος τους. (δείτε εδώ)

Λίγες μέρες μετά άρχισαν να έρχονται και οι διορθώσεις απο ξένα πανεπιστήμια στα οποία υπήρχε αναφορά σε χώρα "Βόρεια Κύπρος" με πρώτο το Duquense University (δείτε εδώ)


Στις 9 Ιανουαρίου το greekalert εντοπίζει πολλές αναφορές σε χώρα Μακεδονία στο Συστημα Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πληροφοριών που βρίσκεται στο επίσημο site του υπουργείου Εξωτερικών (δείτε εδώ). Μετα απο λίγες μέρες και με την διαμαρτυρία των επισκεπτών του Greekalert το λάθος είχε διορθωθεί. (δείτε εδώ)


Στις 15 Ιανουαρίου το greekalert δημοσιεύει μια λίστα με διάφορες κυβερνητικές και πανεπιστημιακές σελίδες των ΗΠΑ στις οποίες η Κρήτη παρουσιάζεται σαν αυτόνομο Κράτος (δείτε εδώ). Το θέμα γίνεται αμέσως ευρύτερα γνωστό τόσο απο το διαδίκτυο όσο και απο εφημερίδες και περιοδικά (δείτε εδώ). Μετα απο λίγο καιρό και αφού σχεδόν όλα τα λάθη είχαν διορθωθεί (Το Υπουργείο Εμπορίου της Αμερικανικής Κυβέρνησης, τα καναδικά ταχυδρομεία, το United States Department of the Treasury, Η Nasa , Η United Airlines, και 13 Πανεπιστήμια), η Υπουργός εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη απαντά σε ερώτηση του βουλευτή κ. Στυλιανού Ματζαπετάκη (δείτε εδώ):

"Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα, το Υπουργείο Εξωτερικών, αντέδρασε άμεσα και μέσω των διπλωματικών μας αρχών ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τόσο στον Καναδά όσο και στις Η.Π.Α, να προβούν σε σχετική διόρθωση.Όλοι οι εμπλεκόμενοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς αρνήθηκαν κατηγορηματικά κάθε είδους πρόθεση για την λανθασμένη αναγραφή, έδειξαν διάθεση συνεργασίας και θέλησαν να προβούν στη σχετική διόρθωση.

Ειδικότερα:Όσον αφορά στα Καναδικά ταχυδρομεία η παρερμηνεία γίνεται στο τμήμα υπολογισμού των τιμών της διεθνούς αποστολής δεμάτων όπου στον κατάλογο των προορισμών αναφέρεται η Κρήτη ως απλός προορισμός χωρίς την ένδειξη included iη Greece που έχει ο κυρίως κατάλογος.

Με επιστολή του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας μας στην Οττάβα προς τα Καναδικά ταχυδρομεία έχει ήδη ζητηθεί να γίνει η κατάλληλη διόρθωση.Όσον αφορά στις Η.π.Α οι διπλωματικές και προξενικές μας Αρχές απέστειλαν ανασκευαστικές επιστολές σε όλους τους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, στα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα καθώς και στο Department of Commerce, Department of Treasury, United States for International Business, Nasa, και United Airlines.

Στις απαντήσεις που έχουν ληφθεί τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα υπήρξαν θετικά και αρκετοί φορείς έχουν προβεί στη σχετική διόρθωση.Η ελληνική κυβέρνηση, παρακολουθεί ενδελεχώς το θέμα και μέσω των διπλωματικών και προξενικών της Αρχών, θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επικοινωνία με όσους φορείς δεν έχουν ακόμη προβεί σε διόρθωση και θα αντιδράσει άμεσα σε οποιαδήποτε νέα ενδεχόμενη εμφάνιση του προβλήματος προκειμένου για την οριστική απάλειψη αυτού του παροράματος.

Η Υπουργός
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ"

Στις 7 Φεβρουαρίου το greekalert εντοπίζει link σε σελίδα με διεύθυνση albaniafuckgreece.org στο NIST (επίσημο όργανο του υπουργείου εμπορίου των ΗΠΑ) (δείτε εδώ). Λίγες μέρες μετά το λάθος διορθώνεται και το NIST απαντά σε επισκέπτη του greekalert (δείτε εδώ)
"Thank you for bringing this to our attention. We have removed the offending link. The NVD database gets automatically populated from other sources, however we try to catch problems like these as we find them. Thanks for helping to improve NVD."

Στις 11 Φεβρουαρίου βρίσκουμε πως το αραβικό παράρτημα του MSN στις λίστες με τις χώρες περιλαμβάνει χώρα "North Cyprus" (δείτε εδώ). Οι διαμαρτυρίες των φίλων τόσο σε αραβικό παράρτημα όσο και στο ελληνικό ήταν άμεσες. Η Microsoft διορθώνει το λάθος (δείτε εδώ) και απαντά :

"Ευχαριστούμε που θέσατε υπόψιν μας το συγκεκριμένο ζήτημα. Κινηθήκαμε άμεσα σε συνεργασία με το MSN Arabia και το ζήτημα έχει πλέον διευθετηθεί. Το θέμα προέκυψε από την αβλεψία μίας τρίτης εταιρείας, πάροχο ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με την οποία το MSN συνεργαζόταν στο παρελθόν."

Στις 19 Φεβρουαρίου το Greekalert επισημαίνει πως στο blog diplomacy του διπλωματικού γραφείου του ΠΑΣΟΚ φιλοξενούνται ξένες δημοσιεύσεις στις οποίες αναφέρεται χώρα "Μακεδονία" (δείτε εδώ). Η αντίδρασεις τότε περιορίστηκαν σε αναδημοσιεύσεις απο άλλα blogs και έπρεπε να περάσουν 3 μήνες οπου και ξαναδημοσιεύσαμε το θέμα με αφορμή την απο λάθος αναφορά σε χώρα Μακεδονία απο τη Μαρία Μπακοδήμου κατα τη διάρκεια της Eurovision (δείτε εδώ). Αυτη τη φορά το θέμα πήρε διαστάσεις. Εφημερίδες και blogs προέβαλαν το θέμα το οποιο απασχόλησε και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στην εκπομπή του Ζούγκλα. Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ απο τον εκπρόσωπο του κο Ευθυμίου ήταν η εξής :

"Αν ανατρέξετε και αυτήν την στιγμή που μιλάμε στην ιστοσελίδα, καθόσον με ενημερώνουν και εμένα, στην ιστοσελίδα αυτή υπάρχει ένα ανοιχτό αρχείο ξένων δημοσιευμάτων, ξένων αναφορών, τα οποία αναδημοσιεύονται αυτούσια. Δηλαδή, μιλάμε στην κυριολεξία για ένα αρχείο, όχι για μια πολιτική σελίδα. Οποιαδήποτε διατύπωση δείτε, είναι ακριβώς στη μορφή της δημοσίευσης με αυτούσιο τρόπο κειμένων από ξένα έντυπα ή ξένες αναφορές, οι οποίες προορίζονται για την ενημέρωση και άντληση στοιχείων για το πώς βλέπουν και πώς καταγράφουν τρίτοι θέματα ενδιαφέροντος. Άρα, αυτή είναι η εικόνα όπως την έχω εγώ και νομίζω, αν αυτή τη στιγμή μπείτε και εσείς, θα την επαληθεύσετε με τον ίδιο τρόπο."

Στις 22 Φεβρουαρίου δημοσιεύουμε χάρτες του Βρετανικού Υπουργείου Εμπορίου στους οποίους η Λέσβος φαίνεται να είναι τουρκικη (δείτε εδώ). Λίγες μέρες μετά το Υπουργείο αλλάζει τους χάρτες αυτούς (δείτε εδώ).

Τον Μάρτιο, σαν απάντηση στο θέμα που είχε δημιουργηθεί με προσβλητικά για τον Κεμαλ Ατατουρκ video, το greekalert κάλεσε τους επισκέπτες του να συγκεντρώσουν μια λίστα με όλα τα προσβλητικά για την Ελλάδα video. Εκατοντάδες video μαζεύτηκαν και στην κίνηση αναφέρθηκε και το περιοδικό "Big Fish" της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Στις 24 Μαρτίου το greekalert ανακαλύπτει στο Amazon προϊοντα όπως μπλουζάκια και καπέλα τα οποία φέρουν τους Ολυμπιακούς κύκλους και την ένδειξη North Cyprus (δείτε εδώ). Οι αντιδράσεις των επισκεπτών του greekalert ήταν άμεσες. Ο blogger Δε Μασάμε Ρε ασχολείται και αυτός με το θέμα και μετά απο λίγες μέρες η Amazon κατεβάζει τα προϊόντα (δείτε εδώ).

Στις 11 Απριλίου εντοπίζουμε στο yahoo 4 videos που παρουσιάζουν ένστολους να αυτοαποκαλούνται "απελευθερωτικός στρατός της Τσαμουριάς" και να απειλούν την Ελλάδα (δείτε εδώ). Το θέμα παίρνει τεράστιες διαστάσεις στην Αλβανία οπου αρχικά μιλησαν για ελληνική προβοκάτσια, κάτι που μετά αναίρεσαν (δείτε εδώ). Ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου εξωτερικών δήλωσε :

"Νομίζω ότι για αμφιβόλου προελεύσεως και αξιοπιστίας μηνύματα αυτής της μορφής, είτε στο διαδίκτυο είτε αλλού, παρέλκει ακόμα και να επαναλάβω τη σταθερή μας τοποθέτηση. Δηλαδή ότι τα θέματα αυτά έχουν λυθεί από την ιστορία και απ’ τις Διεθνείς Συνθήκες. Τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Όπως δεν υφίσταται κανένα θέμα όσον αφορά στην ελληνική κυριαρχία και τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα." Το θέμα φτάνει και στον Tom Casey,εκπρόσωπο του State Department.

Στις 14 Απριλίου με πρωτοβουλία του Greekalert ξεκινάει μια πρωτότυπη διαδικτυακή διαμαρτυρία με τον τίτλο "Famagusta Day" (δείτε εδώ). Στόχος της εκστρατείας είναι την 25η Απριλίου να δουν στο youtube ενα video Που είχε ετοιμάσει ο ΟΚΥΝΕ ΙΣΧΥΣ για την επιστροφή της Αμμοχώστου όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Στην προσπάθεια συμμετέχουν πάνω απο 40 ιστοσελίδες και η συμμετοχή ξεπέρασε τα 5,000 views εκείνη τη μέρα (δείτε εδώ).

Οσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι φίλοι επισκέπτονται το greekalert. Οι σελίδες στις οποίες φιλοξενούνται παραπομπές σε αυτό και στα άρθρα του ειναι πλέον εκατοντάδες.

Τις τελευταίες εβδομάδες το greekalert ασχολείται και με το βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ δημοτικού, φέρνοντας στο φως λεπτομέρειες που συζητιόνται. Τελευταία αποκάλυψη είναι η εμπλοκή του State Department μεσα απο track two ενέργειες σε Project για την αναθεώρηση της καταστροφής της Σμυρνης (με αμερικανικη χορηγία ύψους 100,000$) (δείτε εδώ). Το θέμα αυτό εδώ και 10 μέρες αναπαράγεται απο το σύνολο των ΜΜΕ τη χώρας και η Αμερικανικη Πρεσβεια παίρνει θέση επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη του project αυτού. (δείτε εδώ)

Το greekalert συμπληρώνει σε λίγες μέρες τους 9 μήνες. 9 μήνες διαμόρφωσης, προσαρμογής, πάντα με τι δικές σας υποδείξεις.
Σε λίγες μέρες το greekalert... γεννιέται και συνεχίζει πιο δυναμικά, πιο αποκαλυπτικά.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας έχουν στηρίξει

UPDATE
όλα τα παραπάνω αφορούν τους πρώτους 9 μήνες λειτουργίας του greekalert...
Το greekalert συνεχίζει και βρίσκεται ήδη στον 10 χρόνο λειτουργίας του...
πλέον δεν μπορούμε να παρουσιάζουμε τις προσπάθειες σαν δικές μας...γιατί απλά δεν είναι δικές μας...αλλά ανήκουν σε όλους εσάς...
συνεχίζουμε... μαζί σας...για να κάνουμε την διαφορά!
έτσι απλά ...με μερικά κλικ...
https://www.facebook.com/greekalert/
μπείτε στην ομάδα και βάλτε και εσείς ένα λιθαράκι στις προσπάθειες μας
134 σχόλια :

 1. Και σ'ανώτερα λεβέντες.

  Πάντα τέτοια νάχουμε.

  Γιατί έρχεται πολύ ζόρι, ειδικά με το βιβλίο της ιστορίας αλλά και με άλλα.

  Χρειαζόμαστε υπομονή, δύναμη και αλληλλεγγύη και πολλή δουλειά.

  Φιλοπατρία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να δωσω και γω συγχαρητηρια στην προσπαθεια που κανετε, και να σας ευχηθω οτι καλυτερο και να υπαρξει συνεχει στο εργο που κανετε διοτι ναι μεν ειμαστε λιγοι σε αυτην την χωρα που νοιαζομαστε, αλλα να μην ξεχναμε οτι ανεκαθεν, τις μεγαλες πυρκαγιες αυτου του εθνους, τα επη που εχουν γραφτει με χρυσες σελιδες στον ρου της ιστοριας, τις αρχισαν λιγοι, μειοψηφια, ακομα και ο Αλεξανδρος ειχε μια χουφτα Ελληνες, καλη συνεχεια λοιπον, ερχονται οπςως ειπε και ο ανωνυμος δυσκολες μερες, χρειαζεται πολυ δουλεια μεχρι να φτασουμε την Ελλαδα εκει που πρειπει σε επιπεδο κοινωνικο, και εθνικο, παρεπιπτοντως να δωσουμε συγχαρητηρια και σε ολους αυτους που αντεδρασαν στο καλεσμα του greekalert οταν αυτο εγινε, για οποιοδηποτε θεμα και αν ηταν αυτο, συμπεριλαμβανομενου και των εφημεριδων που δημοσιευσαν τα αισχη με την "πωληση" της ιστοριας μας και ταυτοχρονα και της αξιοπρεπειας μας. Θελω να τελειωσω με ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που αφιερωνουν αρκετες ωρες για να μας προσφερουν αυτην την πληροφορηση, ξερουμε πολυ καλα πως θα μπορουσαν να την περασουν βγαινοντας με φιλους και με τις κοπελες τους, διασκεδαζοντας,ομως προτιμησαν να κανουν κατι που ενδεχομενως να συμβαλει στην αγρυπνηση του Ελληνα, και παλι Ευχαριστω. Καλη συνεχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συγχαρητήρια και από εμένα και εις ανώτερα. Ήδη έχετε βοηθήσει σε πολλά και τους έχετε κάνει να τρέμουν το επόμενο άρθρο σας. Θα ήθελαν οσο οτιδήποτε να βρουν πάτημα και να σας χαρακτηρίσουν όπως κάνουν με όλους τους πατριώτες αλλά βλέπουν πως θα έρθουν αντιμέτωποι με ανθρώπους που δουλεύουν με πείσμα και μυαλό και αυτό είναι εμπόδιο για αυτούς καθώς πρόκειται για θρασύδειλους. Άξιο συγχαρητηρίων είναι πως έχετε καταφέρει να έχετε αποδοχή από όλους και να συστρατεύονται μαζί σας Έλληνες από κάθε γωνιά. Συνεχίστε γιατι το παράδειγμα σας πρέπει να μεταδοθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. δείτε και αυτή την σελίδα http://www.innernet.gr/content/view/873/56/ σας αναφέρει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ημουν κατά του βιβλίου από την αρχή
  αλλά όχι φανατικά, υπέθετα πως δεν μπορεί παρά να είναι ένα λάθος ή κάτι που ξέφυγε από τον κρατικό έλεγχο, τώρα όμως και με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε μέρα κατέληξα σε μια απόφαση. Δεν θα επιτρέψω στην κόρη μου να διδαχθεί κάτι τέτοιο με τίποτα και για κανέναν λόγο. Ενημερώστε με παρακαλώ αν υπάρχουν κινήσεις γονέων για το βιβλίο.
  Παραλίγο να ξεχάσω το σπουδαιότερο
  ψήφιζα ΠΑΣΟΚ, στις τελευταίες εκλογές ψήφισα Καραμανλή μήπως και αλλάξει κάτι. Τώρα δεν υπάρχει πιθανότητα να δει την ψήφο μου κανείς από αυτούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. san kati na exei allaxei ston patriotiko xoro tora teleytaia
  einai san na dhmioyrghte ena kyma sto diadiktyo poy oso plhsiazei steria foyskonei olo kai perissotero
  ta bravo poy sas lene einai liga mprosta se ayto poy exete kataferei
  epideiknyetai ergo xoris na ntrepomaste gia tis epiloges sas
  xoris na prepei na dosoyme logo gia ta legomena sas
  alla pano ap;o ola xoris na dinete dikaiomata gia kommatikh kaphleia
  pragma poy tha mporoyse na sas katalogisei kapoios an skeftoyme pos thn periodo poy dianyoyme to komma toy karatzaferh pontarei sta themata sas
  mexri tora omos den moy exete dosei to dikaioma na po pos doyleyete gia ton karatzaferh
  eyxomai kai elpizo na mhn moy dosete to dikaioma ayto kai sto mellon.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χρειαζόταν μία τέτοια προσπάθεια, διότι η ελληνική παρουσία, σαν κυβέρνηση και κράτος, είναι σχεδόν ανύπαρκτη στην διεθνή σκηνή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεκινήσατε με την Βουλή των Ελλήνων. Είναι ενδεικτικό της ασυνέπειας και αδιαφορίας των κυβερνώντων για τα εθνικά μας θέματα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να καταλάβουν ποιοι μας κυβερνούν και πού μας οδηγούν.
  Είμαι βέβαιος ότι οι προσπάθειές σας, για τις οποίες όλοι εμείς, οι απλοί "θεατές", σας ευχαριστούμε, δεν θα πάνε χαμένες. Είναι τραγικό να πρέπει μία ομάδα πατριωτικά σκεπτομένων ανθρώπων, να κάνει αυτό που αυτονόητα έπρεπε να κάνει το ΥπΕξ. Ίσως κάποτε αποκτήσουμε κυβέρνηση και κράτος. Αν γίνει αυτό, θα γίνει μόνο χάρη στις προσπάθειες πολιτών σαν κι εσάς.
  Να είστε καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κόκκινο πανί είστε σίγουρα για την ρεπούση και την παρέα της
  κουράγιο όμως γιατί πλησιάζει η ώρα και ο κόσμος ξυπνά αργά αλλά σταθερά
  σύντομα όλοι αυτοί οι τυχοδίωκτες θα βρεθούν στο μάτι του κυκλωνα και θα πληρώσουν για όλα όσα έχουν κάνει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μπραβο μαγκες (ανεξαρτητως φυλου). Πρωτα οι Ελληνες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. συγχαρητηρια !!
  συνεχιστε ετσι.

  ενας καινουριος φιλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Συγχαρητήρια και από εμένα, νομίζω πως αρκετά ανεχτήκαμε τις προκλήσεις χωρίς να αντιδράσουμε οπότε καιρός είναι να κάνουμε κάτι.
  Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο που συνάντησα σήμερα.
  http://www.desktoplinux.com/news/NS7546509093.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. " Εις οιωνός άριστος , αμύνεσθαι περί πάτρης¨

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Συγχαρητήρια παιδιά! Συνεχίστε τον αγώνα! Ζήτω η Ελλάς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Έχω στείλει εδώ και δέκα σχεδόν μέρες ένα email στο greekalert@gmail.com σχετικά με άρθρα της wikipedia στα Αγγλικά όπου υπάρχουν τουρκικές σημαίες στο τέλος κάθε άρθρου για τα νησιά του Αιγαίου, sporades, chios, samos,rhodes,lemnos,cyclades κλπ.
  Όλα τα νησιά μας στο Αιγαίο τις έχουν.
  Πάτε στο www.wikipedia.org διαλέξτε Αγγλική γλώσσα, και γράψτε οποιαδήποτε απο τα παραπάνω νησιά.... Αν σας ενδιαφέρει σαν είδηση κύριοι του Greek alert απαντήστε.....!!
  Αλλιώς μην διατείνεστε ότι ενδιαφέρεστε...ούτε την παραμικρή απάντηση δεν έλαβα ώς τώρα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Υπάρχει κάποιο newsletter για να ενημερωνόμαστε για τις δράσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ SITE ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ MAKEDONIA...ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!ΕΣΤΕΙΛΑ ΗΔΗ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ administrator ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.

  http://www.subgr.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Θα ήθελα να αναφέρω ότι και στο Ebay, στις χώρες αποστολής αναφέρεται η "Μακεδονία" και όχι Fyrom.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Μπράβο σας κια μπράβο μας.
  Το μόνο που μένει είναι να οργανωθούμε και μη-διαδυκτιακά.Να κινητοποιούμαστε και στους δρόμους , στα μέγαρα.Να δείξουμε την σύγχρονη πατριωτική προσφορά σε αυτούς που την χλευάζουν και την ξεχνάνε.

  Αδέρφια οργανωθείτε.
  Πέρα απο τα τυπογραφικά λάθη που διορθώνουμε πρέπει να δράσουμε και ακόμη πιο δυναμικά!

  σ.σ Σε αρκετά site-φορουμ όταν κάνεις register στο μενού "country you live" υπάρχει εκτός του Μακεδονία και το Κρήτη!!!!!!!Κάντε κάτι.Ενα απο αυτά είναι: www.inout.gr...παρακαλώ δοκιμάστε να κάνετε εγγραφή για να δείτε οτι αυτό που λέω ισχύει.Έχει ως επιλογή το Crete!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Μπραβο για τη προσπαθεια και καλη συνεχεια εμεις που εχουμε σελιδες στο Ιντερνετ σας εχουμε μαζι μας.

  Η Ιστορια δεν ξαναγραφεται οπως θελουν μερικοι .Ειμαστε εδω να τους σταματησουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε με την διαχείριση του greekalert ή κάποιον συντελεστή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Γειάσας φίλοι χαίρομαι αφάνταστα για την ύπαρξη σας και δράσεις σας, εύγε, είμαι μαζί σας και εγώ, αν μπορώ να βοηθώ θα το κάνω κάθε που χρειάζεται.
  Πρέπει να επιμένουμε και θα νικήσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Συγχαρητήρια και από εμένα για την σελίδα σας.

  Σήμερα ανακάλυψα (διαβάζοντας σχετική αναφορά σε Κυριακάτικη εφημερίδα) για την ύπαρξη της σελίδας Altapedia Online: http://www.atlapedia.com/

  Η σελίδα ισχυρίζεται ότι:

  "Atlapedia Online contains full color physical maps, political maps as well as key facts and statistics on countries of the world."

  Επισκέφθηκα το λήμμα σχετικά με την Ελλάδα (http://www.atlapedia.com/online/countries/greece.htm) και ώ, τι έκπληξη, ανακάλυψα ότι τόσον καιρό στην Β. Ελλάδα ζούνε πάνω από 150.000 "Macedonians of Northern Greece" (μιας και αναφέρεται ότι αποτελούν το 1.5% του συνολικού πληθυσμού της χώρας). Βέβαια όυτε μια σχετική αναφορά δεν γίνεται για το από που πηγάζει ο ισχυρισμός αυτός. Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζω στο ίντερνετ ότι υπάρχει υποτίθεται "μακεδονική" μειονότητα στην Ελλάδα, αλλά πρώτη φορά αναφορά σε τόσο εξωφρενικό αριθμό. Και ειναι η πρωτη φορά που δεν γίνεται αναφορά στην επίσημη θέση της Ελληνικής κυβερνησης ότι στην Ελλάδα δεν υφίστανται εθνικές μειονότητες. Άλλες ιστοσελίδες, άσχετα με το τι άλλους ισχυρισμούς αναφέρουν, τουλάχιστον προσθέτουν σε αυτούς και την επίσημη θέση της χώρας στο θέμα.

  Μπορείτε να κάνετε κάτι γι'αυτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. η πατριωτικη φωνη στο κοινοβουλιο ειναι απαιτηση του λαου..οι γεννιτσαροι τυπου ρεπουση,λιακου κτλ δεν εκφραζουν τον λαο παρα μονο την ανθελληνικη ελιτ που αντιπροσωπευουν..


  συγχαρητηρια για την δουλεια σας..το διαδικτυο ειναι ο καλυτερος χωρος για να προσπελαστει η λογοκρισια των διαπλεκομενων μμε...συνεχιστε

  σημ:υπηρξα κομμουνιστης πληροφορηθηκα τα εγκληματα τους ομως στην μακεδονια και τους απερριψα...στις τελευταιες εκλογες ψηφισα παπαθεμελη..στις επομενες αδωνι γεωργιαδη δαγκωτο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. http://hellenic-news.blogspot.com/2007/12/blog-post_17.html
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Bori kapios na ,ou pi ena e-mail apo to greekalert etsi oste na stelno plirofories sxetika me dimosiefsis sto exoteriko, kales kai kakes

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Μήπως πρέπει να ασχοληθείτε και με αυτό;

  http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=09.03.2006,id=15101208

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Το συγκεκριμένο θέμα που παραπέμπεις με σύνδεσμο
  Είχε παρουσιαστεί πρίν από εναμιση χρόνο και συνέβησαν κωμικοτραγικές καταστάσεις!
  Το κείμενο που βλέπεις σε αυτό τον σύνδεσμο είναι ένα άρθρο που συνοδεύτηκε μετά από μέρες από γράμματα προς την Ελευθεροτύπια ανθρώπων που διέψευδαν πως έχουν υπογράψει. Στο διαδίκτυο ακολούθησε μία σειρά αποκαλύψεων που κατέδειξε πως πολλοί από αυτούς δεν υπήρχαν και άλλοι δεν γνώριζαν καν πως έχουν υπογράψει.
  Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για μια μεμονομένη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων που στηρίχθηκε από τους συνήθης ύποπτους αλλά απέτυχε παταγωδώς.
  αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω επ αυτού΄, είμαστε στην διάθεση σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Υπάρχει μήπως κάποιο λινκ για αυτές τις έρευνες;
  Ποιοι ήταν αυτοί που δεν υπάρχουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ναι! Αν είναι εύκολο, θα παρακαλούσα, αφού υπάρχουν αυτά τα στοιχεία, να μου δίνατε (εννοώ τις επιστολές στην Ελευθεροτυπία και τις αποκαλύψεις στο Διαδίκτυο περί ανυπαρξίας αυτών των ανθρώπων). Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ρίξε μια ματιά
  εδώ
  http://politikokafeneio-com.anatolikos.net/Forum/viewtopic.php?p=26121&highlight=&sid=bb71af9b0aa9da951dff18e1d4324e38

  εδώ θα μπορέσεις να πάρεις μία γεύση, αν και στην συγκεκριμένη σελίδα επειδή πρόκειται για πολύ στημένη κατάσταση, καταλαβαίνεις πως έχει πέσει κόψιμο και ράψιμο...φαντάσου πως το όλο θέμα στην συγκεκριμένη ενότητα ήταν το λιγότερο διπλάσιο.
  Παρόλα αυτά εμείς έχουμε φροντίσει και έχουμε κρατήσει τα στοιχεία και για τα τραγελαφικά με λίστες που την μια παρουσίαζαν άλλα ονομάτα και την άλλη άλλα και με επιστολές που σταλθήκαν στην Ελευθεροτυπία (και τις δημοσίευσε κιόλας ) που ζητούσαν να αφαιρεθούν τα ονόματα τους γιατί δεν γνώριζαν τίποτα!!

  αν χρειάζεσαι περισσότερα στοιχεία για κάποιοι ειδικό λόγο, επικοινώνησε απευθείας με το greekalert@gmail.com για περισσότερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Δύο Παράδειγματα!!!!

  Στην «Ε» δημοσιεύθηκε η εξής επιστολή:

  «Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα σας ένα κείμενο με τον τίτλο «Θα τη λέμε Μακεδονία», το οποίο συνοδευόταν με 56 υπογραφές. Η υπογραφή του Γρηγόρη Αμπατζόγλου (ψυχίατρος, Θεσσαλονίκη) συμπεριλήφθηκε λόγω παρεξήγησης. Θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε την επανόρθωση αυτή.

  Μαρία Παπαδήμα.»

  Στην «Ε» δημοσιεύεται η εξής επιστολή:

  «Με λύπη μου διαπίστωσα ότι το κείμενο που προωθείτε για την ονομασία της Μακεδονίας προβαίνει στην εισαγωγική του παράγραφο σε χαρακτηρισμούς για συμπατριώτες μας, που όχι μόνο δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ, αλλά δεν τους αποδέχομαι κιόλας. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε την απόσυρση της υπογραφής μου από το εν λόγω κείμενο, καθώς επίσης και την ειλικρινή μου συγγνώμη, σε όσους ενοχλήθηκαν ή προσβλήθηκαν από το περιεχόμενο του. Ο διχαστικός διαχωρισμός των ανθρώπων σε δικούς μας και μή απέχει πολύ από την λογική μου. Το σημαντικό πρόβλημα της ονομασίας της FYROM δεν μπορεί να λυθεί με τέτοιες πρακτικές.

  Λάζος Καραλιώτας, φοιτητής»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Το ζήτημα που με απασχολεί δεν είναι ιδιωτικό, είναι δημόσιο, γι' αυτό προτιμώ να γράψω στο μπλογκ και όχι να σας στείλω μήνυμα.
  Οι δύο επιστολές στην Ελευθεροτυπία δεν δικαιολογούν τους ισχυρισμούς σας ότι κάποια άτομα ήταν ανύπαρκτα και ότι μπήκαν υπογραφές εν αγνοία τους. Τόσο ο Αμπατζόγλου, όσο και ο Καραλιώτας είναι υπαρκτά πρόσωπα. Για μεν τον πρώτο αναφέρεται ότι μπήκε η υπογραφή του "από παρεξήγηση", για δε τον δεύτερο αναφέρει ο ίδιος ότι ΕΒΑΛΕ την υπογραφή του και απλώς μετά άλλαξε γνώμη και την απέσυρε.
  Το πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου είναι ότι όλοι αυτοί βάλανε την υπογραφή τους, αλλά εκ των υστέρων αντιμετώπισαν πιέσεις και επικρίσεις και την απέσυραν.

  Στο σάιτ, όπως σωστά λέτε, δε βγάζει κανείς άκρη, και εν πάση περιπτώσει σε ένα σάιτ ελεύθερης δημοσίευσης μπορεί ο καθένας να γράφει ανεξέλεγκτα ό,τι θέλει, άρα δεν είναι κατ' ανάγκην ιδιαίτερα αξιόπιστα όλα όσα γράφονται εκεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Greek alert σε παρακαλώ ανήρτησε στο blog σου το παρακάτω μύνημα διότι οι Σκοπιανοί μέσω διαλέξεων χτυπάνε σε ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά μουσεία.

  Το ανήρτησα ήδη στο αγγλόγλωσο blog εδώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Αγαπητοί φίλοι, σας γνωστοποιώ την,
  ανανεωμένη στις 22/2/08, ιστοσελίδα μου στο διαδίκτυο και σας παρακαλώ , εάν την κρίνετε κατάλληλη, να την προσθέσετε στους διαδείκτες σας, απλά και δωρεάν.....
  Πραγματεύεται δε θέματα αποκωδικοποίησης....: σιωπής, ψυχής, θρησκειών, μυθολογιών,.....
  μα και θέματα.....:θεογονίας, κοσμογονίας, σχηματοποίησης λόγου,.....
  Ευχαριστώ πολύ : Αλέξανδρος Ζήβας :
  URL : wwww.siopi.gr,
  E-mail : alziv@otenet.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Σας ικετευω ας κάνουμε κάτι για αυτα τα διαδυκτιακα σκουπίδια που κυκλοφορούν.
  Μασ ντροπιάζουν κ μόνο που είναι γραμμένα στα ελληνικά.
  Τόσες νίκεσ πέτυχε το greekalert ας πετύχουμε άλλη μία.
  ΑΠλά επισκεφθείτε αυτό κια θα καταλάβετε γιατί είμαι τόσο αηδιασμένος.Ψάξτε το καλά.
  http://www.bulgarmak.org/
  http://www.bulgarmak.org/makedonia.htm

  Για ότι άλλο στο e-mail μοy
  kakomoiris213@yahoo.gr
  Δημήτρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Εγώ πάλι λέω να αρχίσουμε από τους δικούς μας προδότες της cosmote μπείτε στην σελίδα της cosmofone http://www.cosmofon.com.mk/en/ για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για την θυγατρική του οτε που εδρεύει στα Σκόπια , επιλέξτε μία συσκευή και δείτε τις δυνατότητες της όλες φυσικά κατά τον ΟΤΕ έχουν μακεδονικό μενού και επειδή παρατράβηξε το αστείο λέω να μαζευτούμε πολλά άτομα και να τους ενημερώσουμε ότι αν δεν σταματήσουν να μας ντροπιάζουν σαν Έλληνες πελάτες που τους πληρώνουμε τόσα χρόνια και τους κάναμε ανθρώπους ότι θα διακόψουμε τηλεφωνικές μας συνδέσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και υπηρεσίες internet από ΟΤΕ Οτενετ κοσμοτε . φτάνει ποια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. To bbc τους ελεγε "Σλαβους της ανατολης και Αλβανους της δυσης"(κατι ηξερε ο γραφικος αλλα τουλαχιστον ευστοχος και αυθεντικος Αδωνις που ειπε να τους πουμε Σλαβοαλβανους),αλλα το αλλαξανε αμεσα και το κανανε "οι Μακεδονες και οι Αλβανοι" ....

  :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Αν πάτε στο Google και γράψετε Macedonia is Greek (το Κ στο Μακεδονία πρέπει να είναι με C), εμφανίζεται πρώτο το παρακάτω site: "Macedonia is Bulgarian not Greek see maps Macedonia history" http://www.macedoniainfo.com/ Μπορείτε να κάνετε κάτι γι αυτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Πώς το κάνουν αυτό; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Προ ημερών έκαναν κάτι παρόμοιο με τον Τριανταφυλλόπουλο. Έγραφες "βρες τον Μάκη" και απαντούσε ότι "εκείνος σε έχει βρει", ή κάτι τέτοιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας και τις επιτυχίες σας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Σε πολλα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το bbc τα Σκόπια ανφέρονται ως Μακεδονία, παρακαλώ μπορεί να γίνει κάτι γιαυτό ? Να αναρτήσετε μια σελίδα που να ειδοποιεί όλα τα μέλη του Greek Alert για να παραπονεθούμε όλοι μαζικά . Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. μπραβο ρε μαγκες
  τελικα έχει και το ιντερνετ τα καλα του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. μπραβο συγχαρητήρια για την προσπάθεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Θερμά συγχαρητήρια.
  Κάποτε ΚΑΠΟΙΟΙ θα πρέπει να καταλάβουν ότι όταν ο λαός, με ΟΠΟΙΟ τρόπο μάθει να διεκδικεί, είναι σίγουρες και οι καταχτήσεις του. Γι αυτό μας θέλουν αδιάφορους, νυσταλέους και άπραγους
  ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ
  Αργύρης Σιδέρης

  ΜΠΕΣ-ΔΕΣ-ΜΑΘΕ-ΠΕΣ: skeftomasteellhnika.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Γεια χαρα greekalert και συγχαρητηρια για την καλη δουλεια! Δεν ξερω αν εχει ηδη επισημανθει, θα ηθελα και εγω να αναφερω ενα διαδικτυακο "λαθακι" σχετικα με το διεθνως επισημο ονομα της γειτονικης μας χωρας. Στο παγκοσμιως πλεον γνωστο Myspace (www.myspace.com), οταν καποιος καταχωρειται, στη λιστα με τις χωρες του κοσμου που καποιος λοιπον μπορει να διαλεξει, αντι για "FYROM", εχει "Macedonia, The Former Yugoslav Republic", εχουν δηλαδη αναποδογυρισει τη λεξη, εχοντας το "Μακεδονια" σαν πρωτο συνθετικο και λογικα σε δευτερη μοιρα ερχεται το υπολοιπο. Δηλαδη η χωρα ειναι η "Μακεδονια"!?,"η πρωην γιουγκοσλαβικη δημοκρατια"??? Δε βγαζει νοημα...Mπορειτε να διαμαρτυρηθειτε στην ιστοσελιδα αυτη ωστε να ξανααναποδογυρισουν τη λεξη ωστε να βγαζει και νοημα δηλαδη. Το myspace ειναι αυτη τη στιγμη η κατεξοχην σελιδα για μουσικα συγκροτηματα και οχι μονο με εκατομμυρια μελη.
  Σας ευχαριστω και καλη συνεχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Σχετικα με την παραπανω αναφορα μου στο myspace, μου διεφυγε το "of" (τυπογραφικο λαθος, δικο μου) στο τελος του δευτερου συνθετικου, πραγμα που δεν αλλαζει βεβαια τιποτα, εφοσον καθαρα η χωρα παρουσιαζεται ως "Μακεδονια" κλπ κλπ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Giorgos Tarakoulas

  Στο RaimaRadio Στο το όνομα της ΠΓΔΜ εμφανίζετε σαν Macedonia  Τι έγινε σήμερα στην ΕΕ με την Σλοβενία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Giorgos Tarakoulas

  Η προπαγάνδα εδώ στα Σκόπια δεν έχει όρια. Έχουν καταφέρει να πείσουν τον κόσμο ότι για όλα φταίει η Ελλάδα. Έχουν περάσει στον κόσμο ότι η Ελλάδα θέλει να « διαλύσει το κράτος τους» και γι αυτό έβαλε βέτο στο ΟΗΕ. Είναι αδιανόητο το πόσο πωρωμένος ( βλάκας στο τέλος ) είναι ο λαός τους. Διαμαρτύρονται ακόμα και γιατί ο κόσμος ( Σκοπιανοί ) ακύρωσαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και ζητάν τις προκαταβολές τους πίσω.!!!!!!
  Όλα είναι φτιαχτα, αλλα όλα ¨είναι πιστευτα από …… Σκοπιανους.
  Δεν σας κοροιδευω. Βρείτε τρόπο να μπείτε στα e-mail των TV στα Σκόπια και να τους απαντάτε με ντοκουμέντα και προπάντων όχι βρίζοντας ότι κάνουν λάθος σε αυτά που λένε και να περάσετε τις σκέψεις σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. μπραβο για την φοβερή δουλειά που έχετε κάνει
  καλή ανάσταση και δυναμη και υγεια για τις οικογενειες σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Καλησπερα και απο εμενα
  Μπηκα εχθες εδω:http://news.bbc.co.uk/
  πατησα λοιπον στο COUNTRY PROFILES
  και αφου ειδα για ην Ελλαδα μπηκα στον πειρασμο να δω και αυτο που περιμενα...

  Εχει νετα σκετα χωρα (Μακεδονια)οχι Fyrom
  και γλωσσα μακεδονικη
  παρακαλω δειτε το αν γινεται τιποτα..
  ελεος πια!!!

  Συγχαρητήρια για την δουλεια που κανετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. eiste poli grafikoi. Nomizete pos epiteleite ethniko ergo, alla tha prepei na eiste poli argosxoloi gia na asxoleiste me tetoies anoisies. Ante na vrethei kamia lisi me sintheto onoma sto makedoniko, mpas kai asxolitheite me kati pio sovaro. Pantos, peftei poli gelio, eiste paranoia.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Giorgos Tarakoulas

  Προς ανωνυμο
  16 Μάϊος 2008 11:48 μμ
  Χέστηκα αν με θεωρείς γραφικό...
  Αν έχεις καθρέφτη κοιτάξου...κάτι θα κερδίσεις..?!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. προς 11:48
  αν ειχες την ευκαιρία και έμπαινες πιο συχνα
  τότε ισως θα είχες δει αρκετές αναφορές για αυτούς που μας θεωρούν γραφικούς..
  όπως και να έχει...ευχαριστούμε για το σχόλιο...
  δεχτή η γνώμη σου...
  αλλά ισχύει και εδώ ότι με την τηλεόραση...αν δεν σου αρέσουμε...άλλαξε κανάλι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Giorgos Tarakoulas
  Προς ανωνυμο
  16 Μάϊος 2008 11:48 μμ

  Μήπως είσαι ο καραγκιοζάκος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. και κάτι που ξέχασα...
  γνωρίζεις με τι ρυθμούς αυξανόμαστε εμείς οι "γραφικοί" όπως λες;;
  όταν το πάρεις χαμπάρι θα σου κάνει μεγάλη εντύπωση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Μαζί σας κι εγώ παλικαράδες μου!
  Ένα μάτσο πατριώτες μείναμε όλοι κι όλοι σ' αυτή τη χώρα, βρήκαμε μια κοινή στέγη επιτέλους!
  Ακούς Λαζόπουλε και Αλαβάνε?
  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Αυτή η λέξη που τόσο επιδεικτκά αγνοείτε και καταφεύγετε μονομιάς σε ένοιες ξενοφοβίας και εθνικισμού!! Παλιοκαρνάβαλοι Ελληνόφοβοι κερατάδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Tarakoulas Giorgos

  Grapse
  Makedonia
  KAI EXETE....
  Makedonia
  maps.google.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. gia sas aderfia katalathos vrika to bloc ayto kai erome den tha ginoume ermea alvanonon kai tyrko skopianon epithesi masedonia_is_greec@yahoo.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Φίλοι μου όποιος μπορεί και έχει τη διάθεση ας κάνει κάτι για το wikipedia. Η προπαγάνδα που γίνεται από τους βάρβαρους στην αγγλική γλώσσα είναι απαράδεκτη. Φυσικά αναμένουμε οδηγίες για βοήθεια και εμείς. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής σε πολλά άρθρα της ΨΕΥΔΟμακεδονικής γλώσσας. Επειδή δεν γνωρίζω αρκετά πράγματα, επαναλαμβάνω πως όποιος μας ζητήσει να βοήθήσουμε είμαστε πρόθυμοι, ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. gia koitaxte kai ayto paidia

  http://simap.europa.eu/supplier/national-procurement-databases_el.html

  symvainei sta nea site tis enosis.
  Alloste polloi koinotikoi pou erxontai edo xrisimopoioun auto tonoma logo agnoias

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
  ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
  ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
  Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ,ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ[ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ].
  ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΥΡΩ-ΤΟΥΣ.
  ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΤΟΥΣ.
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ,
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ.
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ..
  ΓΡΑΨΤΕ-ΓΡΑΨΤΕ-ΓΡΑΨΤΕ-ΓΡΑΨΤΕ.....
  ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ
  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
  ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ..... ΣΚΟΡΠΙΟΙ
  http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Δεν θα πω τα κλασσικα που ακουτε συνεχεια οπως συγχαρητηρια. Αλλωστε αξιζουν συγχαρητηρια σε ολους οσους ασχολουνται με το καλο αυτης της χωρας και την αξιοπρεπεια της. Μπαινω στο θεμα. Εκανα αναζητηση στο google για την Μακεδονια μας και τι ειδα? Στο site της πρεσβειας της Αμερικης ανεφερε την πρεσβεια της Αμερικης στα σκοπια και σαν χωρα ελεγε Macedonia αντι για FYROM. Το site ειναι το: http://macedonia.usembassy.gov Αν ειναι δυνατον ολοι εχουν δεχθει τα σκοπια σαν Μακεδονια. Στειλτε email να το διορθωσουν θα στειλω και γω βεβαια να δω αν απαντησουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. kalispera anonime, kalispera se olous, oxi monon sta diafora sites alla kai sto skype, otan pliktrologei kaneis ton kodiko ton skopion emfanizetai tayroxrona o lexi "Makedonia", diladi tilefonoume (kaloule) sti "Makedonia"... ti boroume na kanoume gi ayto?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

  Αυτό το διάστημα διεξάγονται εντατικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Δημήτρη Χριστόφια και του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ για επίλυση του Κυπριακού Προβλήματος. Η τουρκική πλευρά επιθυμεί την συνέχιση ή ακόμη την εγκαθίδρυση νέου συστήματος εγγυήσεων, όπως αυτό εφαρμόστηκε με την Συνθήκη Εγγυήσεως του 1960.

  Αυτός ο στόχος της τουρκικής πλευράς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός. Η Συνθήκη Εγγυήσεων αποτέλεσε την κατ' ισχυρισμόν βάση της Τουρκικής εισβολής του 1974. Ένα Κράτος-Μέλος της Ε.Ε. δεν μπορεί να υπόκειται σε δικαιώματα τρίτων Κρατών επί της κυριαρχίας ή της εδαφικής του ακεραιότητας. Η Κύπρος δεν πρέπει να ξαναγίνει όμηρος ποτέ ξανά.

  Με αυτήν την εκστρατεία στοχεύουμε, ως κοινωνία των πολιτών, να ενισχύσουμε την αντίσταση σε τέτοια σχέδια ενόσω διαρκούν οι διαπραγματεύσεις για συνολική επίλυση του ζητήματος.

  ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ www.isxys.org/no-guarantees

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. paidia deite ayto to site klasika anthelliniko ''makedoniko'' mporoume na to riksoume i einai tou swros opws to bulgarmak ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. paidia deite ayto to site klasika anthelliniko ''makedoniko'' mporoume na to riksoume i einai tou swros opws to bulgarmak ?

  http://www.macedoniaonline.eu/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. To http://macedoniaonline.eu είναι αμερικανική ιστοσελίδα όπως το http://bulgarmak.org οπότε Σώρος παντού.Σχετικά με τη δεύτερη ιστοσελίδα υπογράψτε την έκκληση Πέστε ΌΧΙ στο http://bulgarmak.org !στην ιστοσελίδα http://thepetitionsite.com/3/say-no-to-bulgarmakorg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Έστειλα στο http://about.skype.com/contactus.html με επιλογή Press enquiries την ακόλουθη επιστολή:
  "We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in your site http://skype.com/intl/en/prices/callrates The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards,"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Αντιδράμε στην προπαγάνδα με αποφασιστικότητα και πυγμή.Ήδη οι αμερικανικές ιστοσελίδες http://yahoo.com & http://hi5.com αναφέρονται στα Σκόπια ως ΠΓΔΜ.Όσο για επιστολές διαμαρτυρίας στο google δέστε σχετικά στο http://macedonia-greece.blogspot.com/2008/04/o.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Έστειλα στο EmbSkoWebM@t-home.mk με θέμα http://macedonia.usembassy.gov την ακόλουθη επιστολή:
  "We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in your site.The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards,"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. T.G.
  Πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια
  Email EmbSkoWebM@t-home.mk
  Ιστοσελίδα http://macedonia.usembassy.gov/


  Σελίδες πρεσβείες στον κόσμο

  http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=fr&u=http://embassy-finder.com/fr/usa_in_skopje_macedonia&sa=X&oi=translate&resnum=4&ct=result&prev=/search%3Fq%3DEmbSkoWebM%2540t%26hl%3Del%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26hs%3DDXR%26sa%3DG

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Έστειλα στο simap@publications.europa.eu με θέμα http://simap.europa.eu/supplier/national-procurement-databases_el.html την ακόλουθη επιστολή:
  "Κυρίες,Κύριοι,
  Έκπληκτος παρατήρησα στην άνωθεν ιστοσελίδα να αναγράφεται η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ)ως Republika Makedonija τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν την αναγνωρίζει με το συνταγματικό της όνομα.Απαιτώ ως φορολογούμενος Ευρωπαίος πολίτης την άμεση διόρθωση της ονομασίας.Δηλώνω δε ότι θα εκθέσω δημόσια αυτή την επιστολή & κάθε πράξη ή παράλειψη της Υπηρεσίας Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά το ζήτημα αυτό."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Έστειλα στο info-el@wikipedia.org με θέμα http://wikipedia.org την ακόλουθη επιστολή:
  "Κυρίες,Κύριοι,
  Ενίσταμαι & απαιτώ την αλλαγή στον κατάλογο των γλωσσών που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ονομασίας της επονομαζόμενης γλώσσας Македонски.Η συγκεκριμένη σλαβική διάλεκτος αποτελεί γλώσσα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) & επομένως κάθε αναφορά σε αυτή θα πρέπει να περιέχει τον προσδιορισμό ΠΓΔΜ για να γίνεται διάκριση με την ελληνική γλώσσα που μιλούν οι Μακεδόνες."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Για επιστολές στα BBC, BRITANNICA & MICROSOFT δέστε σχετικά στο http://macedonia-greece.blogspot.com/2008/04/blog-post_18.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Έστειλα στο support@raimersoft.com με θέμα RarmaRadio την ακόλουθη επιστολή:
  "Dear Sir or Madam,
  We were informed from the website http://www.greekalert.com/2007/08/greekalert_6466.html that your company's software RaimaRadio now known as RarmaRadio refers to the FYROM as Macedonia.We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in your software.The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards,"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Έστειλα στο http://myspace.com/index.cfm?fuseaction=misc.contact την ακόλουθη επιστολή:
  "Dear Sir or Madam,
  Trying to sign up & having a look at your countries list,I saw that you refer to the FYROM not as The Fronter Yugoslav Republic Of Macedonia but as Macedonia,The Fronter Yugoslav Republic of giving the impression that this country is the main Macedonia area & not the Former Yugoslavian province used to have this name after World War II.I am deeply disappointed with this misinformation and I expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Έστειλα στο http://www.cosmote.gr/content/el/resources/html/cc_forms/contact_cc.html (μπορείτε εναλλακτικά & στο CustomerCare@cosmote.gr)την ακόλουθη επιστολή:
  "http://youtube.com/watch?v=KMkVYLqoTf4 Cosmofon - Russian Submarine by Angel Apostolski
  Δηλώνω υπεύθυνα ως Έλληνας πολίτης ότι δε θα αγοράζω κανένα προϊόν της ΔΕΚΟ που εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα μέσω της θυγατρικής της στα Σκόπια διαφημίζοντας τα ως Μακεδονία."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Στο google αν γράψετε Macedonia is Greek εμφανίζεται πλέον ως 8η επιλογή η αμερικανική προπαγανδιστική ιστοσελίδα http://macedoniainfo.com που αναγράφει Macedonia is Bulgarian not Greek see maps Macedonia history ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ google

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Έλαβα την ακόλουθη επιστολή από το info-el@wikipedia.org στη σχετική επιστολή μου(βλ. ανωτέρω σχόλιο):
  "Οι σύνδεσμοι προς άλλες γλώσσες που βρίσκονται αριστερά από κάποιες σελίδες
  (εμείς τους ονομάζουμε interwiki) εξυπηρετούν στο να οδηγήσουν κάποιον
  αναγνώστη προς αντίστοιχο κείμενο σε μια γλώσσα που γνωρίζει. Όπως είναι
  προφανές αναγράφεται η ονομασία της κάθε γλώσσας όπως την ονομάζουν αυτοί που
  την μιλούν και όχι στα ελληνικά, και έτσι, όπως γράφει Deutsch και όχι
  Γερμανικά, Português και όχι Πορτογαλικά, 日本語 και όχι Ιαπωνικά, γράφει και
  Македонски και όχι σλαβομακεδονικά. Δεν θα εξυπηρετούσε σε τίποτε το να
  χρησιμοποιήσουμε ένα άλλο όνομα για μια γλώσσα, ενώ θα δυσκόλευε τους
  αναγνώστες να βρουν τον σύνδεσμο που οδηγεί προς την γλώσσα που γνωρίζουν. Σε
  διεθνή εγχειρίδια γλωσσολογίας όπως το Ethnologue αναφέρεται ως Macedonian
  language (Македонски) και σε αυτήν αντιστοιχούν οι κωδικοί mk κατά ISO639-1
  και mkd κατά ISO639-3. Προφανώς δεν υπάρχει θέμα σύγχυσης με την ελληνική
  γλώσσα αφού οι χρήστες βρίσκονται ήδη στην ελληνική βικιπαίδεια.


  Με χαιρετισμούς,

  Konstantinos Stampoulis - Κωνσταντίνος Σταμπουλής
  Wikipedia Information Team"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Έστειλα στο http://latimerclarke.com/index.php?option=contact&Itemid=6 την ακόλουθη επιστολή:
  "We regret to inform you that there is no recognised minority with the name "Macedonians of Northern Greece" as you mention in http://atlapedia.com/online/countries/greece.htm The Macedonians,who live in Northern Greece are not a minority but Greek citizens & they are nearly the 25% of the Greek population.We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Στο http://inout.gr/register.php?do=register δεν αναγράφεται ούτε Κρήτη στον κατάλογο χωρών ούτε και Μακεδονία αλλά ΠΓΔΜ.Συγχαρητήρια σε όσους συνέδραμαν σε αυτές τις διορθώσεις.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Έστειλα στο webmaster@ebay.com με θέμα http://global.ebay.com/gbh/home την ακόλουθη επιστολή:
  "We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in your countries list.The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards,"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Στην εγγραφή του αμερικανικής ιστοσελίδας http://subgr.com/ucp.php?mode=register&change_lang=el έχουν πλήρως αποκλειστεί τα Σκόπια ως χώρα επιλογής.Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Στις ιστοσελίδες
  http://en.wikipedia.org/wiki/Sporades
  http://en.wikipedia.org/wiki/Chios
  http://en.wikipedia.org/wiki/Samos_Island
  http://en.wikipedia.org/wiki/Rhodes
  http://en.wikipedia.org/wiki/Lemnos http://en.wikipedia.org/wiki/Cyclades
  υπάρχει πλέον μόνο η ελληνική σημαία στην ανάλυση των άρθρων.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Έστειλα στο http://desktoplinux.com/contactus.html (εναλλακτικά μπορείτε και στο desktoplinux@ziffdavisenterprise.com)με θέμα http://desktoplinux.com/news/NS7546509093.html την ακόλουθη επιστολή:
  "We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in your site.The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). As a result, there is no use of the adjective Macedonian for the abovementioned country but Former Yugoslav Macedonian.We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Έστειλα στο http://hi5networks.com/contactform.html?subject=2 την ακόλουθη επιστολή:
  http://hi5networks.com/blog/2008/10/hi5_increases_global_reach_wit.html
  We regret to inform you that there is no use of the adjective Macedonian as it is mentioned in your site for the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM)language or people but Former Yugoslav Macedonian.We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Έλαβα από το help@support.myspace.com στην επιστολή που έστειλα (βλ.ανωτέρω σχόλιο)την ακόλουθη απάντηση:
  Hello,


  Thank you for contacting MySpace. We appreciate you sharing your comments and suggestions with us and consider your input and feedback important. All feedback is taken under advisement as we are always adding new services and features to our site. So be on the look-out because your suggestion may be the next new and popular feature/service available on MySpace!  If you would like to send us additional information, please reply directly to this email keeping the subject line intact. Please be sure to include any additional relevant information.
  Thank you,
  MySpace.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Έλαβα από το help@hi5.com την ακόλουθη απάντηση στην επιστολή που τους έστειλα (βλ.ανωτέρω σχόλιο):
  Thank you for contacting us at hi5 Networks.

  We have received your inquiry and are assigning it to the proper department. Should your inquiry require additional assistance, you can expect to receive a response from us soon.
  Sincerely,
  hi5 Support

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Έλαβα από το gemmashaw@3-monkeys.co.uk με θέμα Press Inquiry from press.skype.com την ακόλουθη απάντηση στην επιστολή που τους έστειλα(βλ.ανωτέρω σχόλιο):
  Many thanks for contacting Skype's press team.

  If your enquiry is press related, we will get back to you as soon as possible.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
  Σε μια ομαδα μικρων μαθητων απο την Αθωνιαδα Σχολη ΕΙΠΕ :
  Και να ξερετε : Και την Κων/πολη θα την παρουμε και θα ζειτε κι εκεινο τον καιρο!
  Να γνωριζεις οτι και η τουρκια θα διαλυθει. θα γινει πολεμος σε δυο ημιχρονα. Εμεις θα ειμαστε οι νικητες γιατι ειμαστε Ορθοδοξοι.
  Η ΕΟΚ ειναι το κρατος του ισραηλ και τα ψωμια της ειναι λιγα.
  1994 : ..θα ηθελα να ζησω ακομα καμια δεκαρια χρονια για να δω τη δοξα της Ελλαδος..
  Ναι, ειναι απο τον Θεο! Θα την παρουμε! Οχι πως θα την παρουμε εμεις, αλλα θα μας την δωσουν.
  ..Το Κυπριακο θα λυθει κατ'ευχην. Αλλα χρειαζεται υπομονη. Οι Τουρκοι θα διαμελιστει με την ευλογια των μεγαλων, Αμερικη και Ευρωπη και θα ιδρυθει κουρδικο κρατος. Τοτε θα ερθει και η σειρα της Κυπρου. Μεχρι τοτε υπομονη..
  Η Κυπρος θα ελευθερωθει, οταν μετανοησουν οι Κυπριοι.
  Απαιτειται ομως πολλη προσοχη, γιατι μερικες πραγματα αλλιως τα λενε οι πατερες και αλλιως τα ερμηνευει ο κοσμος.

  Για το μελλον της Ελλαδας = Σε καποιον που ανησυχουσε για τις εχθρικες επιβουλες εναντιον της πατριδος. Εδωσε της εξης ελπιδοφορο απαντηση : ..Κι αν μου πουν οτι δεν υπαρχη Ελληνας, εγω δεν ανησυχω. Μπορει ο θεος να αναστησει εναν Ελληνα. Φτανει ακομα και ενας... Ακομη πιστευε : ..Και ενας Χριστιανος να μεινει μονο, ο Χριστος θα κανει το σχεδιο Του... Οταν οι αλλοι μιλουσαν για δυσαρεστες μελλοντικες εξελιξεις στο Εθνος και εσπερναν τον φοβο, ο Γεροντας μετεδιδε αισιοδοξια και ελπιδα. Μιλουσε για αναστημενη Ελλαδα και για ανακτηση της Αγια – Σοφια. ..Υπαρχει και Θεος. Τον Θεο που τον εχεις βαλει..; ειπε σε καποιον κληρικο που εβλεπε το μελλον της Πατριδας ζοφερο.

  Για τα σκοπια = Παρομοιαζε το κρατος των σκοπιων με οικοδομημα που ειναι κτισμενο με τουβλα και Φαρσαλινους χαλβαδες, που ειναι κομμενοι σε σχημα τουβλα και που ειναι φυσικο καποτε να καταρρευσει.

  Για τη Τουρκια = Για την Τουρκια διακηρυσσε με βεβαιοτητα : ..θα διαλυθει και οι μεγαλες δυναμεις θα μας δωσουν την πολη. Οχι επειδη μας αγαπουν, αλλα γιατι ο Θεος θα οικονομησει τα πραγματα ετσι, ωστε το συμφερον τους να ειναι να την εχουμε εμεις. Θα λειτουργησουν οι πνευματικοι νομοι. Οι Τουρκοι εχουν να πληρωσουν πολλα, απο αυτα που εχουν κανει. Αυτο το εθνος θα καταστραφει γιατι δεν προηλθε με την ευλογια του Θεου. Τα κολλυβα τους τα εχουν στο ζωναρι τους (δηλαδη πλησιασε το τελος τους).

  Για την Κυπρο = Ρωτηθηκε ο Γεροντας, ποτε θα ελευθερωθει η Κυπρος και απαντησε : ..Η κυπρος θα ελευθερωθει, οταν μετανοησουν οι Κυπριοι. Να κανετε πνευματικες βασεις για να διωξουν τις βασεις των Τουρκων, των Αγγλων και των Αμερικανων... Εβλεπε δηλαδη το Κυπριακο σαν πνευματικο θεμα και οχι σανεθνικο, η πολιτικο και οτι λυση του θα προελθει απο την μετανοια του λαου και την προσευχη.

  Για την γλωσσα = Η επομενη γενια θα φερει Γερμανους για να μας μαθουν τη γλωσσα μας και τα παιδια μας θα μας φτυνουν. Εγραφε σε επιστολη του: Αυτοι που καταργησαν τα Αρχαια παλι θα τα ξαναφερουν

  Για την Αλβανια
  Οι Βορειοηπειρωτες να μην φοβουνται, επειδη καποια μερα θα ελευθερωθουνε από καποια παλικαρια. Οι ελευθερωτες δεν θα καταλαβαινουν από πολιτικες και θα μπουν μεσα για να βοηθησουν. Οι πολιτικοι από τη μια θα χαρουν κι αυτοι από την άλλη είναι δεσμευμενοι και δεν μπορουν να ενεργησουν. Οι άλλες χωρες θα πουν ότι αφου εγινε, τωρα δεν μπορει να αλλαξει. Γι’ αυτό δεν πρεπει να φοβουνται οι Βορειοηπεορωτες, επειδη λειτουργουν και οι πνευματικοι νομοι. Ο πονος για την βορειο Ηπειρο είναι μεγαλος, επειδη ημασταν μια οικογενεια και μας χωρισαν. Είναι σαν να λες καποια από τα παιδια σου να χωρισουν από τα αλλα.


  ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ..
  Οι Σλαβοι εμφανιστηκαν στα βαλκανια επι Βυζαντιου. Δηλαδη πολλους αιωνες (περιπου 1.000 χρονια μετα το Μεγα Αλεξανδο. Η γλωσσα που μιλουσαν οι αρχαιοι Μακεδονες ειναι η Ελληνικη, οπως μαρτυρουν οι δεκαδες επιγραφες και τα αρχαια μνημεια. Η Θρησκεια και ο πολιτισμος τους ηταν ολοιδια με των υπολοιπων Ελληνων.
  Την Ελληνικη γλωσσα και τον Ελληνικο πολιτισμο διεδωσε εξ αλλου ο Αλεξανδρος στις χωρες της Ανατολης, μεχρι τη μακρινη Ινδια, μεχρι την Αιγυπτο.
  Οι Μακεδονες ηταν Ελληνες και αυτο πιστευαν για τον εαυτο τους. Αλλα και οι λαοι (Περσες, Εβραιοι, Αιγυπτιοι κ.λ.π) δεν τους ξεχωριζαν απο τους Ελληνες. Οναμαζαν το Μεγα Αλεξενδρο ..βασιλεα των Ελληνων... Ο Αποστολος Παυλος οταν ηρθε να πρωτοκηρυξει το χριστιανισμο, στους Φιλιππους, στη Θεσσαλονικη, στη Βεροια στα Ελληνικα κηρυξε και στα Ελληνικα εγραψε τις δυο ..προς Θεσσαλονικεις.. επιστολες του, και την ..Φιλιππησιους..
  Αλλα παντοτε υπαρχουν ανθρωποι που προτιμουν τα συμφεροντα τους απο την αληθεια, που προτιμουν να υπηρετουν τους πλουσιους και τους ισχυρους (που κρυβονται πισω απο τους σκοπιανους) παρα να υπερασπιζονται τους αδικημενους.


  Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. Ισως σας φανεί παράξενο αλλα κ΄σε GAY σελίδες αναφερονται στα Σκόπια ως ''Macedonia''όπως το http://www.hardbuddies.com/ αλλα κ σε αλλα sites σχετικά με gay dates στα οποία έχω στείλει επιστολή διαμαρτυρίας!Nαι είμαστε παντού και δίνουμε μάχη με τους ψεύτες κ΄προπαγανδιστές Σκοπιανούς!
  H ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Έστειλα στο αμερικανικό http://hardbuddies.com/page/contactUs.htm την ακόλουθη επιστολή:
  We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in the list of the countries in your site http://hardbuddies.com The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Έστειλα στο ax4a73sc33j@networksolutionsprivateregistration.com με κοινοποίηση στα a03@mfa.gr, daphne@mfa.gr, pressof3@mfa.gr & θέμα το καναδικό http://menonline.com την ακόλουθη επιστολή:
  We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in the list of the countries in your site.The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. Έστειλα στο αμερικανικό http://gaygreecepersonals.com/Members/Help/ContactUs & θέμα Feedback / Suggestions την ακόλουθη επιστολή:
  We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in the list of the countries in your site http://gaygreecepersonals.com The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Και εγώ έστειλα τα ίδια

  ax4a73sc33j@networksolutionsprivateregistration.com

  We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in the list of the countries in your site.The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards,

  http://hardbuddies.com/page/contactUs.htm

  We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in the list of the countries in your site http://hardbuddies.com The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards


  http://gaygreecepersonals.com/Members/Help/ContactUs & θέμα Feedback / Suggestions

  We regret to inform you that there is no country with the name "Macedonia" as you mention in the list of the countries in your site http://gaygreecepersonals.com The exact UN acknowledged name is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM). We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. http://black-mail.blogspot.com/
  εδώ έχει ψηφοφορία για τα καλύτερα ελληνικά ιστολόγια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. Σας αφήνω το e-mail μου (papailiasyfantis@gmail.com) ,για ναμε ενημερώνετε, αν θέλετε. Και θα παρακαλούσα να έχω και το δικό σας, για να μπορώ να σας διαβιβάζω τις όποιες σκέψεις μου.

  ευχαριστώ

  παπα-Ηλίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΑΚΗ . Έρχεσαι δεύτερος. Τον βρήκε πρώτος ο τρελλογιατρός και του έδωσε και πτυχιάααααααρα! ("Πώς το κάνουν αυτό; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Προ ημερών έκαναν κάτι παρόμοιο με τον Τριανταφυλλόπουλο. Έγραφες "βρες τον Μάκη" και απαντούσε ότι "εκείνος σε έχει βρει", ή κάτι τέτοιο").

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. Καλημέρα και Καλό μήνα κι από μένα.
  Τα καλά του F/B αυτά Καλημέρα και Καλό μήνα κι από μένα.
  Τα καλά του F/B αυτά είναι...Να βρίσκεις από το πουθενά αξιόλογες διαδικτυακές προσπάθειες σαν αυτή.
  Κάτι που έχω βρει και με ενόχλησε πολύ είναι πως σε μια ανανέωση ενός προγράμματος που χρησιμοποιώ, διατέθηκαν επιπλέον γλώσσες και ψάχνοντας το διαπίστωσα πως υπάρχει και η Σκοπιανή. Μόνο που αναφέρεται ως "Μακεδονική". Τους έστειλα αμέσως email, προς τιμήν τους απάντησαν, όμως είπαν πως απλά χρησιμοποιούν το όνομα που χρησιμοποιεί η χώρα αυτή στο εσωτερικό της. Φυσικά η απάντηση τους δεν με ικανοποίησε, όμως δεν μπορούσα να κάνω τίποτα παραπάνω. Ίσως μέσα από εδώ γίνει κάτι...
  παρακάτω παραθέτω την σελίδα που δείχνει τις διαθέσιμες γλώσσες
  http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_language_files_download.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Prepei na ginei kati me to site tis bmw koitakste to parakto link.

  http://troktiko.blogspot.com/2009/02/bmw.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. BMW
  http://www.bmw.com/com/en/general/carconfigurator/content.html

  Και για να διαμαρτυρηθείτε, μπορείτε να απευθύνεσθε εδώ
  http://www.bmw.com.gr/master_en/en/index_narrowband.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. Στο http://bmw.com/com/en/general/carconfigurator/content.html υπάρχει πλέον Greece μεταξύ των χωρών & τα Σκόπια ως FYROM.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. Έστειλα στο http://revouninstaller.com/contacts.html με θέμα http://revouninstaller.com/revo_uninstaller_language_files_download.html την ακόλουθη επιστολή:

  We regret to inform you that there is no language with the name "Macedonian" as you mention in the list of languages in your site. The exact UN acknowledged name of the country is Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) & as a result the name of the language is Former Yugoslav Macedonian. We are deeply disappointed with this misinformation and we expect you to correct this terrible mistake, which is a history forgery, the soonest.

  Regards,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. Έλαβα από το support@revouninstaller.com την ακόλουθη απάντηση στην επιστολή που τους έστειλα:

  Hello,
  Thank you very much for your feedback! We appreciate it!

  First of all we do not want polemics about localizations, languages etc.

  We just want to give a short tip about the new localizations added to Revo Uninstaller. F.Y.R.O.M. is less known, but also contains Macedonia so it’s better to use Macedonian, which is the official language of F.Y.R.O.M. instead only of F.Y.R.O.M., which the U.N. reference to the country.

  We best know the problems of the Balkans because we are located in the Balkans (Varna, Bulgaria to be precise). Note also that much more famous companies and products also use Macedonia instead of F.Y.R.O.M. (Google Maps, Microsoft live maps etc.) Did you contact them?

  If you have any questions or suggestions about Revo Uninstaller, please do not hesitate to contact us! We continue to improve it so stay up to date and you will be pleased!

  Thank you!

  Best regards,
  Revo Uninstaller Support Team

  & επειδή με ρωτήσαν,ανταπάντησα ως εξής:

  I have contacted GOOGLE only because MICROSOFT uses FYROM in its maps.
  Please,have a look http://maps.live.com

  Regards

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. Καθόσον δε αφορά τη Google ανταπάντησα ως εξής στο http://revouninstaller.com/contacts.html με θέμα http://revouninstaller.com/revo_uninstaller_language_files_download.html:

  Concerning our chat regarding the use of Macedonian for FYROM's language I have to say responding to your question that Google uses the term Macedonia (FYROM) in its map for this country.
  Please have a look at http://maps.google.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. Παιδιά υπάρχει ένα site www.neolaia.gr, το οποίο χωρίς καν να αιτηθώ, με έκανε μέλος δίνοντας μου κ κωδικό μάλιστα κ για κάποιους μήνες με βομβάρδιζε με μηνύματα.
  Εν αρχή δεν πολυαχολήθηκα (παρ'ότι δεν μου άρεσε που ήμουν μέλος σε κάτι που δεν ήξερα), αλλά με τον καιρό έστελναν διάφορα mail αριστεριζοπολιτικού ενδιαφέροντος κ μάλιστα χωρισ δυνατότητα να απαντήσω στον αποστολέα.
  Υποπτεύθηκα ότι όλα αυτά ήταν δράση της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, και όταν μου στείλανε ένα mail για την ...επανάσταση του ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008, τους απείλησα ότι θα κινηθώ νομικά για την εν αγνοία μου συμμετοχή στο site και με διαγράψανε.
  Άλλη μια προσπάθεια του πολυαριθμου στρατού των μοντέρνων, ευκατάστατων, ανθελλήνων, άθεων-άθρησκων αριστερι-ζοντων...ιδεολόγων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ8 Μαΐου 2009 - 10:39 π.μ.

  Συγχαρητήρια σε όλους,διαχειριστές και φίλους συνεργάτες.
  Διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα για πρώτη φορά και νομίζω ότι υπάρχει "στάχτη" στο τζάκι.
  Σίγουρα φοβούντε το "καρβουνάκι" που σιγοκαίει ακόμα ! Ισως τα "καρβουνάκια" να είναι πιο πολλά
  απ'όσα φαντάζοντε κι αν φουντώσουν
  δεν θα είναι για καλό τους.
  Μεγάλη ζημιά γίνεται ΚΑΙ από μέσα,
  όπως γινόταν πάντα.
  Προσοχή στα παιδιά μας και στην Ιστορία μας εκεί ποντάρουν όλοι.
  Φιλικά ALPHY.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. http://www.makita.co.jp/global/network/europe.html

  ψάχνοντας ένα μηχάνημα μπήκα σε αυτή την σελίδα. τους έστειλα ένα καυστικό μαιλ διαμαρτυρίας.. Σας παρακηνώ φίλοι να κάνετε το ίδιο. Αυτό που τους γράφω είναι πως επέλεξα την εταιρίας σας λόγω τις αξιοπιστίας των μηχανημάτων όμως βλέπω ότι είναι επιπόλαιοι σε θέματα ευαίσθητα για την ιστορικότητα της Ελλάδας. παρότι όμως υπάρχει επίσημη απόφαση του ΟΗΕ, επέλεξαν το αυθαίρετο Μακεδονία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Πολλά μπράβο για την προσπάθειά σας παιδιά ! Μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να την απαντήσει. Εγώ και άλλοι 3.000 έλληνες χρήστες παίζουμε ένα online παιχνίδι στο οποίο, 'όπως μαντεύετε, έχουν βάλει τα Σκόπια σαν Μακεδονία. Τους πιέζουμε φυσικά όπως μπορούμε για να το αλλάξουν Το παιχνίδι ελέγχεται απο εταιρεία χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο νομοθέτημα της Ε.Ε. ή γενικότερα οποιοσδήποτε νομικός τρόπος πίεσης, πέρα απο τον ηθικό που επικαλούμαστε αυτή τη στιγμή; Θα εκτιμούσα κάθε βοήθειά σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. μπραβο!η δουλεια σας ειναι ανεκτιμητη,δεν βρισκω λογια για οτι κανετε,μακαρι να συννετασχει οσο πιο πολυς κοσμος μπορει..να βοηθησουμε ολοι ρε παιδια,ενωμενοι!να ξεριζωνουμε απο οπου μπορουμε το κακο!Να'στε καλα!Και παλι συγχαρητηρια!Για την Ελλαδα μας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να συσπειρώσετε όλο τον ελληνικό λαό πατριωτών,ενάντια στον στρατό των μπάσταρδων,ψευδοπροοδευτικών,γλειωδών υποκειμένων που κωλοτρίβονται στους υποτακτικούς των ξένων συμφερόντων και προσπαθούν να γεμίσουν τη χώρα μας με εποίκους.Δε θα τους περάσει.Συνεχίστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. Παρακαλώ να κινητοποιηθεί προσπάθεια έναντι στον τρόπο που διαχειρίζεται το Yahoo! τους ελληνικούς τόπους.
  Η αναζήτηση στο εργαλείο Weather της πόλης της Ξάνθης (Xanthi) εμφανίζεται ως Eskije (Anatoliki Makedonia)
  Επιπλέον, δε γίνεται κανένας λόγος για Θράκη. Η αναζήτηση Κομοτηνής δεν αποφέρει αποτελέσματα ενώ η Nea Orestias και Alexandroupolis έχουν ως παρένθεση επεξηγηματική (Anatoliki Makedonia).
  Την ίδια στιγμή, υπάρχει καταχώριση (Island of Creta) δίχως Greece να έπεται επεξηγηματικά ως όφειλε.
  Η ενημέρωση είναι όπλο.

  Με εκτίμηση
  Λευθεριά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. ΟΛΑ ΤΑ EMAIL ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-Λ.Α.Ο.Σ

  (ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΉΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑΣ!)

  ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΉΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΕΊ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! ...

  a.agatsa@parliament.gr;
  a.antoniou@parliament.gr;
  a.gkerekou@parliament.gr;
  a.kolokotronis@parliament.gr;
  a.merentiti@parliament.gr;
  a.rontoulis@parliament.gr;
  afropapathanasi@yahoo.gr;
  agerek@hol.gr;
  ahmet.haciosman@gmail.com;
  aikfarmaki@parliament.gr;
  ak@apkaklamanis.gr;
  alafazanis@yahoo.gr;
  alevras@parliament.gr;
  alexchris@parliament.gr;
  amoiridis@hotmail.com;
  andreas.triantafyllopoulos@gmail.com;
  androulakis@mimis.gr;
  anna.dalaras@gmail.com;
  anna@diamantopoulou.gr;
  antonakopoulostakis@gmail.com;
  apkaklamanis@parliament.gr;
  --------------oxi pano apo 20 email ana apostoli-------------
  apostolatosvaitsis@yahoo.com;
  arkadia_odysseas@yahoo.gr;
  athan8@otenet.gr;
  atsouras@otenet.gr;
  beglitis@politicalforum.gr;
  bolaris@otenet.gr;
  bolaris@parliament.gr;
  ch.magoufis@parliament.gr;
  chaidos@otenet.gr;
  chania@skoulakis.gr;
  chrysaar@otenet.gr;
  d.tsironis@parliament.gr;
  diamantidis@parliament.gr;
  dimipan@otenet.gr;
  dinosvrettos@gmail.com;
  dpapoutsis@parliament.gr;
  dpreppas@parliament.gr;
  dtsiron@otenet.gr;
  e.argiris@parliament.gr;
  e.nasiokas@parliament.gr;
  --------------oxi pano apo 20 email ana apostoli-------------
  e.stratakis@parliament.gr;
  e.tsouri@parliament.gr;
  eargiris@in.gr;
  edamianakis@otenet.gr;
  efthymiu@otenet.gr;
  elpidats@otenet.gr;
  eminidis@parliament.gr;
  epanariti@parliament.gr;
  eva@evakaili.gr;
  evychrist@otenet.gr;
  f.parasyris@parliament.gr;
  farmaki_aikaterini@msn.com;
  g.anatolakis@parliament.gr;
  g.arvanitidis@parliament.gr;
  g_koutroumanis@yahoo.gr;
  g-adonis@otenet.gr;
  gcharalabopoulos@parliament.gr;
  gdriv10@otenet.gr;
  geranidi@athserv.otenet.gr;
  geranidis@parliament.gr;
  --------------oxi pano apo 20 email ana apostoli-------------
  giorgos_petalotis@parliament.gr;
  gitonas@parliament.gr;
  gntolios@parliament.gr;
  gpapandreou@parliament.gr;
  grafeio1@kkartalis.gr;
  grigorakos@parliament.gr;
  i.maniatis@parliament.gr;
  i.vlatis@parliament.gr;
  icorantis@gmail.com;
  ikaranikas@parliament.gr;
  ilia@katrinis.gr;
  ilias_theodoridis@hotmail.com;
  info@aggeloskolokotronis.gr;
  info@athanpapadopoulos.gr;
  info@chantavas.gr;
  info@garvanitidis.gr;
  info@katsouras.gr;
  info@kegeroglou.gr;
  info@koukoulopoulos.gr;
  info@manolakis.gr;
  --------------oxi pano apo 20 email ana apostoli-------------
  info@mskrafnaki.gr;
  info@sifounakis.gr;
  info@tolkas.gr;
  info@tsiaousieleni.gr;
  info@tzelepis.net
  info@vpapandreou.gr;
  infο@gitonas.gr;
  ipolatidis@gmail.com;
  j.koutsoukos@parliament.gr;
  k.aivaliotis@parliament.gr;
  k.perlepe@parliament.gr;
  karatzaferis@parliament.gr;
  karidisdimitris@gmail.com;
  karximakis@parliament.gr;
  kastanh@otenet.gr;
  katsifar@otenet.gr;
  kbatz@otenet.gr;
  kbatz_la@otenet.gr;
  kgiannakopoulou@gmail.com;
  kospil1@otenet.gr;
  --------------oxi pano apo 20 email ana apostoli-------------
  kouroumplis@parliament.gr;
  kouselas@kouselas.gr;
  kousournas@gmail.com;
  koutmeridis@parliament.gr;
  koutmeridisst@yahoo.gr;
  kremastinos@gmail.com;
  kremastinos@parliament.gr;
  kskan@pasok.gr;
  kspiliopoulos@parliament.gr;
  labmichos@gmail.com;
  laos@otenet.gr;
  lianis@parliament.gr;
  libertad@otenet.gr;
  lintzdim@otenet.gr;
  louka.katseli@parliament.gr;
  loverdos@hol.gr;
  loverdos@parliament.gr;
  m.mixou@parliament.gr;
  magriotis@otenet.gr;
  makrypidis@makrypidis.gr;
  --------------oxi pano apo 20 email ana apostoli-------------
  manolakis@parliament.gr;
  mantatzi.tsetin@gmail.com;

  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Δείτε λίγο και αυτα εδω...

  http://www.viamichelin.com/web/Maps
  http://maps.google.com/
  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mk.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. Μπράβο παιδιά πολύ ωραίο και λειτουργικό το νέο greekalert!
  Συνεχίστε πάντα έτσι δυνατά κι Ελληνικά!
  Σας στηρίζουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. Πολύ καλή δουλειά και καλή δύναμι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. Μπράβο έλληνες. Μού ζεστάνατε λίγο το αίμα! Μεγάλο ευχαριστώ.Είμαστε εδώ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. Μπράβο έλληνες. Μού ζεστάνατε λίγο το αίμα! Μεγάλο ευχαριστώ.Είμαστε εδώ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. Μπράβο έλληνες. Μού ζεστάνατε λίγο το αίμα! Μεγάλο ευχαριστώ.Είμαστε εδώ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. Να γελάσουμε ή να κλάψουμε; Συνδυασμός στο επιμελητήριο Ξάνθης έβγαλε στα τούρκικα προεκλογικό φυλλάδιο...
  http://maxitisthrakis.blogspot.com/2011/12/blog-post_6201.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. Μήπως είναι καλύτερο το Hellenicalert από το Greekalert ;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. http://www.thessalonikiairport.gr/tickets/

  ειναι δυνατόν να εμφανίζει στην επιλογή γλώσσας Macedonian?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα καποιος εχει γεμισει το Ελληνικο βικιπαιδεια με αναφορες στο εργο του Λιθοξοου. Αν κανετε αναζητηση με λεξη κλειδι το "Λιθοξοου" θα σας βγαλει καμμια 500αρια λημματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. http://www.mhrmi.org/multimedia.asp

  paidia edo ti ginetai....
  xamos!!!!
  skopiano site me youtube videos..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. Θέλετε να βάλουμε το greek-alert στις πηγές ειδήσεων του istologia.gr; Βάζουμε πάντα την πηγή με τον σύνδεσμο προέλευσης της είδησης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. παρακαλώ αφαιρέστε το ολυμπία του Σόρος από την λίστα

  ΑπάντησηΔιαγραφή