Μαζέψτε τους...ξεπέρασαν κάθε όριο...η αντίδραση κάποια στιγμή θα είναι απλά φυσικό επακόλουθο...

Ζητούν να διδάσκεται η λεγόμενη "Μακεδονική" γλώσσα στα ελληνικά σχολεία της Βόρειας Ελλάδας!!!Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές στα Σκόπια τα ακραία εθνικιστικά στοιχεία της γειτονικής χώρας που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και κυρίως στην Φλώρινα έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους με ιδιαιτέρα προκλητικό τρόπο. Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ουράνιου τόξου Πέτρος Βασιλειάδης πήρε το λόγο στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με θέμα το Σκοπιανό και ζήτησε να διδάσκεται η λεγόμενη κατα αυτούς "Μακεδονική" γλώσσα στα ελληνικά σχολεία της περιοχής. Και η πρόκληση όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Ο Πέτρος Βασιλειάδης μίλησε ακόμα για εθνική μειονότητα "Μακεδόνων" στην Ελλάδα!!!

πηγή studioa-blog

5 σχόλια :

 1. Assholes!

  The only minority under depression in Greece is... the vast majority of the native Greeks.
  You fellows are the only victims of the parody of democracy played by the regime of karamanles and other government official witch are involved or accused to be involved in criminal activities.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. DISGUISED REGIME

  Dictatorship in Greece goes harder.

  Dictatorship, protection to the drug dealers and wide spread corruption go hand in hand by the cast of high government officials in Greece.

  As the regimes so called "minister of justice" said to an self introduced as a reporter, Annah Panayiotarhea, an employee of the regime's controlled "public" radio and television network, the Greek junta is preparing within the next 15 days to enforce a law in order to limit and control the freedom of internet speech. Al communications will be monitored and stored by service providers without the need for a previous court order. The law will also prohibit anonymity by forcing the internet users to the obligatory notification to the police before operating a blog. Anonymity is a human right to protect individuals from being prosecuted or brought to court for the color of skin, for perceptions of religion or for non conventional ideas.

  This law will contradict almost every any written or verbal form of human or political right, the Greek Constitution, the declaration of the human rights as stated and accepted by the United Nations in 1948, while additionally will ofcourse violate multiple international agreements and convention resulting conclusions.

  We, the BLOOPERS, will remain active with one exception.

  The Greek team is preparing for the necessary actions to protect it's privacy, while we, the members abroad will launch a campaign against the violation of human rights in Greece. All media within our reach will be informed about these actions of the Greek regime of Karamanles and other government officials involved or accused for involvement in criminal activities.

  FIGHT THE DISGUISED GREEK REGIME.
  ASK FOR DEMOCRACY,
  FIGHT FOR DEMOCRACY

  SUPPORT THE RETURN OF DEMOCRACY IN GREECE.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://www.fmvoice.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=15975&Itemid=48

  Ο Μάκης... επέστρεψε στον Μπόμπολα τα 6,5 εκατ.
  Από τον Ζαχόπουλο στα... επιχειρηματικά νταραβέρια
  30 Μαΐου 2008

  Γράφει ο Νίκος Μανεσιώτης

  Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι και οι bussiness… Οι ορκισμένοι εχθροί του παρελθόντος γίνονται στο παρόν συνομιλητές και κλείνουν μεγάλες δουλειές.

  Και ποιος ξέρει για το αύριο; Μπορεί να γίνουν κάποια στιγμή και συνεταίροι. Γιατί πρώτη φορά θα συμβεί κάτι ανάλογο; Να συμβιβάζεται ο… κυνηγός του συστήματος με έναν από τους πιο βασικούς πυλώνες του οικονομικοπολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου.

  Άλλωστε όλο αυτό το επαναλαμβανόμενο θέατρο, που όμως μόνο στο παράλογο δεν αναφέρεται, το έχει ανάγκη και το επιβάλει το σημερινό κυρίαρχο σύστημα.

  Η εισαγωγή αυτή απαραίτητη για να αντιληφθούμε όλοι την ουσία των αποκαλύψεων του συγκεκριμένου ρεπορτάζ της fmvoice.gr. Γιατί κάποιος χωρίς αυτήν μπορεί να πει «ε, και τι έγινε;

  Ποιο το μεμπτό στην υπόθεση»; Θέμα με την ποινική ή παρόμοια διάσταση φυσικά δεν υφίσταται.

  Το μεμπτό είναι πως κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι, πολιτικοί και επιχειρηματίες θέλουν, επιμένουν να μας κοροϊδεύουν και να συνεχίζουν το παιχνίδι τους σε βάρος της χώρας, της οικονομίας, του λαού.

  Ένα παιχνίδι που τους κάνει πλουσιότερους και εμάς και τον τόπο μας φτωχότερους.

  Από τον Ζαχόπουλο...

  Την ιστορία Ζαχόπουλου, την περίφημη υπόθεση που μας «ζάλισε» όλο σχεδόν το χειμώνα, ίσως… αχνά να την θυμάστε. Πιθανώς, θα θυμάστε ακόμα, ότι ουσιαστικά η ιστορία ξεφούσκωσε μόλις η εφημερίδα που πολεμούσε και την πολεμούσε το εκδοτικό κατεστημένο το «Πρώτο Θέμα» εξαγοράστηκε από την Πήγασος της οικογένειας Μπόμπολα.

  Τότε ο εκ των ιδρυτών της, ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος, πήρε (αν δε μας απατά η μνήμη μας περίπου 7 εκατ. ευρώ) για να πουλήσει το 40% των μετοχών του. Ασφαλώς, αυτό το θυμόμαστε καλά, το ποσό αυτό δεν… εισφέρθηκε ως ευγενική χορηγία στην ΕΣΗΕΑ, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος.

  Αντιθέτως, εισπράχθηκε κανονικότατα από αυτόν και τώρα το αξιοποιεί για να δημιουργήσει το νέο του «μαγαζί» που περιλαμβάνει το Zougla.gr, τη νέα εφημερίδα του κ.λ.π. Και, όπως κάθε επιχείρηση, χρειάζεται την επαγγελματική του στέγη.

  ...στα νταραβέρια

  Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες μας η επαγγελματική στέγη των επιχειρήσεων Τριανταφυλόπουλου θα εγκατασταθεί στο ακίνητο που αγόρασε από τον Γιώργο Μπόμπολα.

  Το ακίνητο αυτό βρίσκεται στο Μαρούσι πίσω από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και κόστισε στον Μάκη περίπου 6,5 εκατ. ευρώ.

  Δηλαδή το ποσό που πήρε από τον Μπόμπολα για το Θέμα το επιστρέφει στην τσέπη σε αυτόν!

  Εντάξει, ειδικά το στοιχείο αυτό μπορεί να είναι και μια... σατανική σύμπτωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Remember, remember, the 5th of November
  The Gunpowder Treason and plot;
  I know of no reason why Gunpowder Treason
  Should ever be forgot.

  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...

  Μπορεί να έχουν περάσει 403 χρόνια από την αντίδραση του Guy Fawkes ενάντια στην τυραννική βασιλεία του Ιακώβου Α' και στα σκληρά μέτρα του προτεστάντη βασιλιά απέναντι στους Καθολικούς· η βασιλεία πέρασε, το «δημοκρατικό» πολίτευμα της χώρας μας, ωστόσο, συνεχίζει να τυραννάει τους πολίτες. Η απάντηση μας σε όσους πιστεύουν πως το επαναστατικό πνεύμα έχει σβήσει βρίσκεται στις πράξεις μας.

  Ακολουθούν προκηρύξεις μας και ρεπορτάζ από τον τύπο:

  http://rapidshare.com/files/119020124/5__951____925___959___941___956___946___961___951_.zip.html

  http://files.filefront.com/5951+925959941956946961951zip/;10429782;/fileinfo.html

  http://thepiratebay.org/tor/4213927

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:

  - Για την Ευρώπη,

  - Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

  - Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);

  - Αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).

  - Μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίας πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού διαστηρίου.

  - Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει. Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!” Δεν εξετάζουμε τίποτα άλλο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή