κ. Καρατζαφέρη κι εσείς πριν βγείτε στην Βουλή τα ίδια λέγατε με τον Στόχο. Τα ξεχάσατε;


Είδαμε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ στο Τηλεάστυ να μιλά από το βήμα της Βουλής και να μας λέει ότι ο Στόχος είναι "ακραία" εφημερίδα.

Σχολιάζοντας στην Βουλή το επεισόδιο που διαδραματίστηκε μεταξύ ομάδας Νιγηριανών και δημοσιογράφου του Αδέσμευτου Τύπου που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη ΜΟΝΟ του Έλληνα δημοσιογράφου είπε "δεν ήταν και κανένας δημοσιογράφος "ακραίας" εφημερίδας όπως ο Στόχος".

Ας παρακάμψουμε το γεγονός ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Καρατζαφέρη κάθε δημοσιογράφος του Στόχου είναι αυτόματα ένοχος οπουδήποτε και αν εμπλακεί, άποψη άκρως ρατσιστική και φασιστική.....και πάμε παρακάτω....

Προσέξτε κύριε Καρατζαφέρη γιατί πριν βγείτε στην Βουλή τα ίδια λέγατε κι εσείς με τον Στόχο... και για την πρωτεύουσα της Ελλάδας την Κωνσταντινούπολη και για την αλύτρωτη Βόρειο Ήπειρο και για την σκλαβωμένη Κύπρο και για την εσωτερική μας κατάσταση....... και τώρα τελευταία μας τα γυρίζετε... μια στην Θράκη την Πρωτοχρονιά να κόβετε κομμάτι πίτας για τον Αλάχ, μια στη Κύπρο να πιάνεστε "αδιάβαστος" για το τι συμβαίνει με την τουρκοκυπριακή κοινότητα και τον Ταλάτ... τώρα ήλθατε να μας πείτε πως επειδή ο Στόχος λέει αλήθειες που κανένα άλλο ΜΜΕ δεν δημοσιεύει αλλά τηρούν σιγή ιχθύος τον καθιστούν "ακραίο". Τα ίδια λέγατε κι εσείς από το κανάλι σας πριν μπείτε στην Βουλή. Μάλιστα είχατε φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να καλέσετε και την Χρυσή Αυγή σε συγκυβέρνηση. Ήσασταν και εσείς ακραίος; Η ξαφνικά πάτε να χαϊδολογήσετε τα αυτιά κάποιων και προσδοκάτε σε ψηφοφόρους από άλλους χώρους και το γυρίσατε στην ταμπελοποιήση την οποία αν θυμόμαστε καλά εσείς είχατε καταδικάσει;

Δεν μας τα λέτε καλά κ. Καρατζαφέρη τελευταία....εκφράζετε έναν πατριωτικό λόγο στη Βουλή και γι αυτό σας ψήφισαν όσοι το έπραξαν. Αν εσείς το "γυρίζετε" να προσέχετε γιατί και οι ψηφοφόροι σας το ίδιο εύκολα θα το γυρίσουν. Δεν σας ψήφισαν για να ταμπελοποιείτε.. ο καθένας έχει νου και γνώση για να κρίνει και εσάς και όλους.


πηγή

και ένα σχόλιο από το εγερσις

H αποθέωση της πολιτικής κολοτούμπας έχει καταντήσει ο Καρατζαφέρης. Ομολογούμε πως τον πιστέψαμε όπως χιλιάδες άλλοι εθνικιστές και πατριώτες έχοντας την απαίτηση να σταθέι στο ύψος των περιστάσεων γιατί ο ίδιος δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες. Τον τελευταίο χρόνο τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο. Από άθλιες επιλογές προσώπων (Θεωδορακίδης, Έφη Σαρρή, Μυλωνόπουλος, Καραποστόλου και άλλοι αμέτρητοι) μέχρι τη στάση του στο Κυπριακό (τη στήριξη του στο Σταλίνα Χριστόφια και την απόδοση σε αυτόν του χαρακτηρισμού ''πατριώτης'' καθώς και το χαρακτηρισμό ''κατεχώμενος'' όσον αφορα το Ταλάτ,το διαχωρισμό Ελλήνων και Κυπρίων σε δελτίο του Ευαγγελάτου), τη κοπή κομματιού βασιλόπιτας για τον Αλλάχ σε εκδήλωση στη Θράκη που ανέφερε το hellenicrevenge, τη στάση του απέναντι στον αστράτευτο Αιβαλιώτη και το ''λουλούδι του κάμπου'' Ροντούλη, την αθλιότητα του να βλέπει παντού κακούς και επικίνδυνους Χρυσαυγίτες και ακραίους που του χαλάν τα σχέδια (Πάτρα, Άγιος Παντελεήμωνας, έξω από τη Βουλή όταν κυρωνόταν το πρωτόκολο ένταξης της Αλβανίας στην Ε.Ε.). Έχουμε χάσει πια τη μπάλα με τις αηδίες του. Κατανοούμε ότι χιλιάδες ψηφοφόροι και στελέχη του είναι εγκλωβισμένοι αλλά δεν συγχωρούμε, ούτε δικαιογούμε καμιά από αυτές τις πράξεις του προς χάρην κάποιας καλής παρέμβασης στη Βουλή. Πλέον δεν ανήκουμε σε κανένα μαντρί για να μας περιορίζει. Συνεχίζουμε ανένταχτοι τον αγώνα μας πιστοί στις ιδέες και τα ιδανικά μας και δεν είμαστε πρόθυμοι να τα εγκαταλείψουμε ή να τα βάλουμε στη γωνία ευελπιστώντας σε κάποιο αβέβαιο πολιτικό αποτέλεσμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου