15χρονα δέχτηκαν επίθεση έξω από την Βίλλα Αμαλίας

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά

Στο φανάρι έξω από την Βίλλα Αμαλίας μια ομάδα νεαρών που βγήκε από μέσα σταμάτησε όλα τα αυτοκίνητα που ήταν στο φανάρι και άρχισαν να χτυπάνε αδιακρίτως. Το ένα από αυτά ήταν Ταξί στο οποίο επέβαιναν μια παρέα από 15χρονα που μάλλον θα είχαν κάνει το λάθος να μην είναι σαν τα άπλυτα των Εξαρχείων -και ως εύκολος στόχος- δεχτήκαν βίαιη επίθεση με αποτέλεσμα δύο από τα παιδιά να μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο κτίριο είναι δημόσιο...ανήκει στον ΟΣΚ...αλλά είναι υπό παράνομη κατάληψη εδώ και αρκετά χρόνια.

Η επίθεση μάλλον έγινε επειδή οι αναρχικοί δεν είχαν την δυνατότητα να πάνε στον Αγ. Παντελεήμονα που γινόταν εκδήλωση των κατοίκων και ξέσπασαν σε άσχετο κόσμο και μάλιστα ανήλικους.

Για μια ακόμη φορά ...κράτος δεν υπήρχε πουθενά!

2 σχόλια :

 1. Μπά δε νομίζω..
  Η επίθεση δεν έγινε επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα να πάνε στον Άγιο Παντελεήμονα.. Αλλά επειδή δεν είχαν τα αρχίδια να πάνε στον Άγιο Παντελεήμονα..
  Έτσι είναι οι "αγωνιστές" την πέφτουν στα πιτσιρίκια και τα γερόντια, την ίδια στιγμή που χρησιμοποιούν ένα νεκρό πιτσιρίκι για να σπάσουν και να κάψουν.

  Κράτος; Ας καγχάσω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οποιοδήποτε σοβαρό κράτος θα προσπαθούσε να συλλάβει τους αναρχικούς, αντιεξουσιαστές και λοιπά αποβράσματα. Εμείς όμως αρνούμαστε επίμονα να εφαρμόσουμε τον νόμο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή