Απύθμενο θράσος

τα όργανα του indymedia με την βοήθεια των χρήσιμων ηλιθίων προσπαθούν να τα μαζέψουν για τον αντιπρύτανη...και κυκλοφορούν φωτογραφία του Κίττα που δείχνει να υποβαστάζεται από δύο άντρες. Με βάση αυτή την φώτο υποστηρίζουν πως ο αντιπρύτανης δεν δέχτηκε επίθεση...επειδή δεν έχει αίματα!!!!
μάλλον θα ήθελαν να είναι με σπασμένο κεφάλι και γεμάτος αίματα για να φαίνεται αν δέχτηκε επίθεση...
μάλλον θα θέλανε να μην ζει...
ποιος ξέρει;

το μόνο που δεν μας έχουν πει ακόμη είναι πως δεν είχε καμία δουλειά στο πανεπιστήμιο ο Πρύτανης....αλλά με το θράσος που τους διακρίνει...δεν θα αργήσουν να το κάνουν και αυτό...όλο και κανένας περισπούδαστος βουλευτής ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει την αποστολή!

εκτός αν φροντίσουν να τρομοκρατήσουν με τον γνωστό δημοκρατικό τρόπο τις πρυτανικές αρχές ώστε στο τέλος να αναγκαστεί ο πρύτανης και να πει πως δεν έγινε τίποτα....
σύμπτωση το ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο και λάθος του που ήταν στο πανεπιστήμιο...

1 σχόλιο :

  1. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ...

    Ένα πρωτοφανές -για τα δεδομένα της Πρέβεζας περιστατικό-συνεβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πόλη της Πρέβεζας.Συγκεκριμένα την Παρασκευή το βράδυ μια νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ένας άντρας της επιτέθηκε και προσπάθησε να την βιάσει. Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό σημείο της Πρέβεζας όταν η νεαρή είδε ξαφνικά να πετάγεται μπροστά της ένας άνδρας, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του ένα μαχαίρι. Την χτύπησε στην μέση του δρόμου και προσπάθησε να την βιάσει. Η νεαρή κοπέλα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τότε ένας άλλος άνδρας που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο έσπευσε και άρχισε να παλεύει με τον Πακιστανό με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης να τραπεί σε φυγή.Η κοπέλα, κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. Λίγες ώρες αργότερα, μετά από έρευνες οδηγήθηκε στην σύλληψη του 20χρονου Πακιστανού, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από το θύμα.Ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος και τον έκρινε προφυλακιστέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή