Ακόμη και αυτή την στιγμή κάτοικοι βρίσκονται στην πλατεία Αμερικής!

Ακόμη και με προσαγωγές ακόμη και με τον εναγκαλισμο αστυνομίας και επαγγελματιών αντιρατσιστών..ακόμη και με το κλίμα τρόμοκρατίας που προσπαθήσαν να επιβάλλουν....αυτή την στιγμή στην πάνω μεριά της πλατείας Αμερικής είναι παραπάνω από 80 κάτοικοι της περιοχής εγκλωβισμένοι από την αστυνομία φωνάζοντας συνθήματα.
Ενώ οι αναρχικοί και αντιρατσιστές βρίσκονται 150 τουλαχιστον μέτρα μακρια στην ασφάλεια που τους παρέχεται στο πάρκο που τους έχει "δωρηθεί" ως κατάληψη!!!

Στις σελίδες παραπληροφόρησης των αναρχικών προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως δεν έγινε συγκέντρωση Ελλήνων και πως τα άπλυτα πετύχανε τον στόχο τους.

Δυστυχώς για αυτούς θα πέσει πολύ γέλιο γιατί το υλικό που θα βγει σε επόμενες αναρτήσεις θα αποδείξει πως εκτός από άπλυτοι και μισθοφόροι...είναι ψεύτες και βλάκες!!!

3 σχόλια :

 1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παρά τη χούντα ΠΑΣΟΚ και τον φασισμό των αναρχοαριστερών η συγκέντρωση πραμγατοποιήθηκε με επιτυχία στην Πλ.Αμερικής.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. gia rikste mia matia edw....tromeres omoiotites!!

  http://aftermathnews.wordpress.com/2010/02/25/mass-immigration-into-britain-part-of-secret-government-program-to-deliberately-change-ethnic-composition-of-the-country/#respond

  ΑπάντησηΔιαγραφή