ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!Σαν…λεπρούς αντιμετώπισαν τους Έλληνες πατριώτες οι εντολοδόχοι στην χθεσινή παρέλαση στο Σύνταγμα .Έβαλαν μέχρι πυροσβεστικό όχημα μπροστά τους για να μην…ενοχλήσουν τους κυβερνώντες!!

πηγή

Αν ήταν μέλη του ΠΑΜΕ ή τίποτα άπλυτοι του ΤΣΥΡΙΖΑ θα τους κερνάγανε και καφέ
αλλά ήταν Έλληνες και έπρεπε να του διώξουν!

Χουντοχοίδη συνέχισε έτσι...βοηθάς να ξυπνάνε καθε μέρα όλο και περισσότεροι Έλληνες...

3 σχόλια :

  1. ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ένστολοι οφείλουν να αποδεικνύουν τον πατριωτισμό τους όταν εκτελούν το καθήκον τους. Οι φασιστικές και χυδαίες μαγκιές σε παρελάσεις μόνον δειλών είναι συμπεριφορά. «Γουρούνια Αλβανοί»! Τι γενναιόφρον ιαχή για Έλληνα στρατιώτη… Απλά θυμίζουμε σε σας και τους θαυμαστές σας, τους Έλληνες «γκασταρμπάητερ» της Γερμανίας, και όσους συμπατριώτες μας εξακολουθούν να ζουν εκεί. Και θα θέλαμε να γνωρίζουμε τις αντιδράσεις σας, στην περίπτωση που ομοϊδεάτες σας Γερμανοί (νεοναζί, εν προκειμένω) θα τραμπούκαραν κατά Ελλήνων εξαιτίας των ρατσιστικών τους αισθημάτων! Όσο για τα χειροκροτήματα γιατί να μην θεωρηθούν αποτέλεσμα "στημένου" επί τούτου κόσμου, όπως π.χ. η ξανθομάλλουσα κυρία που ασμένως ακολουθούσε τα παλικάρια των «ειδικών» δυνάμεων….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα απο πάνω μην τσούζεσαι και ασε το δηθεν ευαίσθητο πατριωτισμό σου προσκυνημένε γιαλατζή πατριώτη που θες και πατριωτισμό με σαβουάρ βίβρ.ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????Αντε κοίταξε το βιο του Καραισκάκη και του Κολοκοτρώνη να δείς τι θα πεί αγώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή