Ένα υπερ-ναρκωτικό για πρώτη φορά στις πιάτσες

Μπροστά στην διακίνηση ενός νέου ναρκωτικού, το οποίο συναντούν για πρώτη φορά στις εγχώριες πιάτσες, βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές πρόκειται για «υπέρ-ναρκωτικό» αν ληφθεί υπόψη ότι από την εργαστηριακή ανάλυση δείγματος που εστάλη στο ΠΑΓΝΗ αποδείχτηκε ότι πρόκειται για έναν συνδυασμό αμφεταμίνης, έκστασης και ηρωίνης. Κάτι τέτοιο δεν έχει εντοπιστεί ποτέ άλλοτε στην Κρήτη.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηρακλείου κατάσχεσαν 230 γραμμάρια από το συγκεκριμένο ναρκω-δυναμίτη , το οποίο αρχικά μέσα στην νάιλον σακούλα όπου βρέθηκε παρέπεμπε σε σοκολάτα.

Με το άνοιγμα της συσκευασίας όμως έμοιαζε περισσότερο σαν καστανή ζάχαρη, υγρή και κρυσταλλική.

Και 700 γραμμάρια κόκα

Τόσο η ποσότητα με το άγνωστο για την Κρήτη ναρκωτικό όσο και μία ποσότητα 700 γραμμαρίων κόκας βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε υπαίθριες καβάντζες όπου τις είχαν κρύψει με μεγάλη προσοχή ένας Αλβανός και ένας Έλληνας.

Και οι δύο έχουν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές και την Δικαιοσύνη για ανάλογες υποθέσεις. Αστυνομικοί της υπηρεσίας χρειάστηκαν αρκετά μερόνυχτα για την παρακολούθηση των κινήσεων των δύο συλληφθέντων ώστε να καταφέρουν να «ξετρυπώσουν» τις ποσότητες των ναρκωτικών.