Ήμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ να ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ!Οι ΗΠΑ έσωσαν τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ...

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί για τις συνεχείς εντάσεις στο Αιγαίο,ειδικότερα μέσα στο Φεβρουάριο.Νέες αποκαλύψεις ωστόσο έρχονται στο φως και σοκάρουν.

Στις 21 Φεβρουαρίου,όπως αναφέρεται,οι πληροφορίες οι οποίες έφταναν στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων,και αφορούσαν τις εντάσεις στα Ίμια ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικές.

Όπως γνωστοποιήθηκε ένα σκάφος των τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων,και μια τουρκική ακτοφυλακίδα πιο συγκεκριμένα, έπλεαν συνεχώς μεταξύ τουρκικών παραλίων και Ιμίων και παρακολουθούνταν συνεχώς από το ελληνικό Λιμενικό.

Οι κινήσεις αυτές προκάλεσαν έντονη ανησυχία στην ελληνική πλευρά και τότε σήμανε συναγερμός.Ο Α/ΓΕΕΘΑ είχε επικοινωνήσει ήδη με τον Α/ΓΕΑ ζητώντας να κινητοποιηθούν δυνάμεις της ΠΑ. Να σημειωθεί πως συνολικά 16 μαχητικά αεροσκάφη ετοιμάστηκαν με οπλισμό και με χειριστές έτοιμους,ετοιμάστηκαν να χτυπήσουν.

Ο Αμερικανός πρέσβης εν τω μεταξύ ήταν ενημερωμένος για τις κινήσεις στο Αιγαίο αλλά και τις αποφάσεις της ελληνικής πλευράς,και όπως φαίνεται μετέφερε το μήνυμα εκεί που έπρεπε και τα τουρκικά σκάφη μετά από λίγο, αποχώρησαν.

http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/90110-apokalypsi-vomva-imaste-etoimoi-na-xtypisoume-oi-ipa-esosan-tous-tourkous.html