Δεκάδες «αόρατοι» τούρκοι «πραξικοπηματίες» στην Ελλάδα

Σε έναν διαρκή «πονοκέφαλο» για τις ελληνικές αστυνομικές αρχές αλλά και τις μυστικές υπηρεσίες εξελίσσεται η διέλευση από τη χώρα μας περισσότερων από 30 τούρκων στρατιωτικών και όχι μόνο που φέρεται να κατηγορούνται από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες...του Βήματος της Κυριακής η περίπτωση των δύο τούρκων νεαρών στρατιωτικών (από την ειδική ομάδα «υποβρύχιων επιθέσεων») που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στις 15 Φεβρουαρίου στον Εβρο, όπως και η προηγούμενη των οκτώ τούρκων στρατιωτικών που εντοπίστηκαν την επομένη του πραξικοπήματος αποτελούν ένα πολύ μικρό «τμήμα» των παρόμοιων «υποθέσεων» που έχουν κληθεί να διαχειριστούν η ΕΥΠ και άλλες ελληνικές Αρχές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Βήματος, στη χώρα μας έχουν δώσει «παρών» και ύστερα αναχώρησαν για το εξωτερικό ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Πληροφοριών της τουρκικής αστυνομίας, τουλάχιστον τρεις στρατηγοί ξηράς, όπως και ιδιώτης που φέρεται ότι ήταν συγγενής του τούρκου πρωθυπουργού κ. Ερντογάν, με θητεία σε τουρκικό υπουργείο και επαφή με διπλωμάτες. Ωστόσο δεν υπήρξε περαιτέρω επιβεβαίωση.

http://greece-salonika.blogspot.com/2017/03/blog-post_47.html