«Πεθαίνει» το Ισλάμ στην Τουρκία – Ετοιμάζονται οι κρυπτοχριστιανοί

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις στην Τουρκία με αφορμή την νηστεία του Ραμαζανιού έδειξαν ότι, παρά τις συνεχείς προσπάθειες της κυβέρνησης του Ταγίπ Ερντογάν, πάνω από τους μισούς Τούρκους έχουν απομακρυνθεί από το Ισλάμ.

Σημειώνεται δε πως για ένα ποσοστό πάνω από το 20% το διαζύγιο αυτό από το Ισλάμ είναι οριστικό και αμετάκλητο.

Σύμφωνα με την MAK Research, εταιρεία δημοσκοπήσεων, η οποία πρόσκειται μάλιστα στους κύκλους του κόμματος του Ερντογάν (AKP), υπάρχουν τα εξής αποτελέσματα:

Περίπου το 45% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι νηστεύουν κάθε μέρα του Ραμαζανιού.25% δήλωσαν ότι νηστεύουν «εν μέρει».20% δήλωσαν «δεν νηστεύω καθόλου».Μάλιστα, όπως τονίζει η δημοσιογράφος Ahu Özyurt: «Αυτοί που δεν ακολούθησαν φέτος την ισλαμική νηστεία το έκαναν πολύ πιο επιδεικτικά.

Οι ελληνογενείς της Τουρκίας απορρίπτουν το Ισλάμ και οδηγούνται, ενδεχόμενα, όλο και περισσότερο στην πραγματική πίστη των προγόνων τους, με τους κρυπτοχριστιανούς να ετοιμάζονται για ομολογία της πίστης τους.

ΣΧΟΛΙΟ

Αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν οι Τούρκοι ότι μπορεί να έσφαξαν κοντά 600.000 Ελληνες σε Μικρά Ασία και Πόντο και μπορεί να έφυγαν και περίπου 1,5 εκατομμύριο για Ελλάδα αλλά έμειναν πάνω από 2 εκατομμύρια ψευτοασπαζόμενοι το Ισλαμ για να την γλυτώσουν, που σήμερα έχουν πολλαπλασιαστεί...  
koukfamily