«Τεράστια προσβολή για τους Εσθονούς τα περί φιλοναζί»: Διαφωνεί ο Δημήτρης Καμμένος αλλά παραμένει!

Την κάθετη διαφωνία του στην απόφαση της κυβέρνησης για μη συμμετοχή της χώρας μας στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα» που διοργανώνεται στις 23 Αυγούστου, στο Ταλίν, εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος.

Επίσης, ο κ. Καμμένος διαφωνεί και με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν μου αρέσει το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής για το «ξέπλυμα» του ναζισμού και τον κ. Μητσοτάκη, με τον οποίο να σημειώσω, ότι δεν έχω καμία σχέση.Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν είχε ανάλογο πρωτοσέλιδο για παράδειγμα ο Ελεύθερος Τύπος με τον Τσίπρα και το ξέπλυμα του Σταλινισμού...»

Όσον αφορά το συνέδριο που δεν θα συμμετάσχουμε, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, υπογράμμισε:
«Θα έπρεπε να συμμετάσχουμε ως χώρα στο σχετικό συνέδριο και να εκθέσουμε τις όποιες ενδεχομένως διαφωνίες μας» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Θα έπρεπε να πάει ο κ. Κοντονής στο Ταλίν και πιστεύω θα ήταν σεβαστή η εισήγησή του, με τις όποιες διαφωνίες. Τώρα είμαστε μόνοι μας, στη γωνία...  Δεν κερδίζει η χώρα, αποφεύγοντας ευρωπαϊκές εκδηλώσεις. Ανήκουμε στην Ευρώπη και πήραμε δύσκολες αποφάσεις για να μείνουμε στο λεγόμενο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Ας μάθουν οι νέοι μας το έγινε επί Στάλιν. Μην ξεχνάμε ότι οι εκκαθαρίσεις και η ποντιακή γενοκτονία ξεκίνησε επί Στάλιν. [...]Το γεγονός ότι ο Στάλιν ήταν σφαγέας, έχει αποδειχθεί ιστορικά και με δικαστήρια μέσα στη Σοβιετική Ένωση».

Και συνεχίζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ίδιο μήκος κύματος: «Αν έλεγαν οι Εσθονοί ότι δεν έρχονται σε συνέδριο για τη Χούντα, που κατέστρεψε την Ελλάδα, πώς θα μας φαινόταν; Είναι τεράστιο λάθος και προσβολή συλλήβδην στους Εσθονούς, σε ένα ολόκληρο λαό να τον κατηγορείς ως ναζί...Όταν έχει χυθεί αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων δεν υπάρχει θέμα ιδεολογικών συγκρούσεων.»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου