Πάρτε πολυπολιτισμό: Ακυρώθηκε συναυλία στο Ρότερνταμ λόγω... τρομοκρατικής απειλής!

Η αστυνομία αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ακυρώσει μια συναυλία ροκ μουσικής, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Ρότερνταμ «συνεπεία μιας τρομοκρατικής απειλής», γνωστοποίησαν οι υπεύθυνοι του συναυλιακού χώρου.
«Συνεπεία μιας τρομοκρατικής απειλής, η συναυλία των Allah-Las δεν θα διεξαχθεί απόψε, έπειτα από εντολή της αστυνομίας» επισήμαναν οι ιθύνοντες της αίθουσας Maassilo στον λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter.
Το ροκ συγκρότημα από την Καλιφόρνια, οι Allah-Las, επρόκειτο να δώσουν στις 20:30 τοπική ώρα (21:30 ώρα Ελλάδας) συναυλία στο Ρότερνταμ, στη δυτική Ολλανδία, και ο συναυλιακός χώρος επρόκειτο να ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το κοινό στις 19:30 τοπική ώρα.
Αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα γιλέκα αναπτύχθηκαν περιμετρικά του κτιρίου, χωρητικότητας έως και 1.000 ανθρώπων, μετέδωσε το ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS.
Το κτίριο εκκενώθηκε, δεκάδες θεατές απομακρύνθηκαν και η αντιτρομοκρατική μονάδα της Υπηρεσίας Ειδικών Επεμβάσεων (DSI) έσπευσε στο σημείο, με την αστυνομία του Ρότερνταμ να μην έχει ακόμα προβεί σε σχόλιο για την υπόθεση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου