«Θα σας σφάξουμε στα σπίτια σας»: Τζιχαντιστής απειλεί Κωνσταντινούπολη και Ρώμη

Νέες τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Δύσης σχεδιάζει το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος», όπως απειλεί ένας τζιχαντιστής σε βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.
Ο ισλαμιστής εξτρεμιστής, ένας νεαρός μαύρος, απευθύνεται στην κάμερα με βρετανική προφορά προειδοποιώντας ότι οι μαχητές του ISIS θα σφάξουν αμάχους μέσα στα σπίτια τους στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη.
Το μήνυμα πιστεύεται ότι βιντεοσκοπήθηκε στη Ράκα της Συρίας, την de facto πρωτεύουσα του «χαλιφάτου» στη διάρκεια πρόσφατων μαχών μεταξύ των τζιχαντιστών και των “Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων” (SDF), που μάχονται για την ανακατάληψή της με τη στήριξη των ΗΠΑ. Ο τρομοκράτης απευθύνεται, μάλιστα, προσωπικά στον Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας τον «νέο φαραώ».
«Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον νέο φαραώ της εποχής μας, τον Ντόναλντ Τραμπ! Μπορεί να  έστρεψες το βλέμμα σου στη Ράκα και τη Μοσούλη, αλλά εμείς έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη. Αν το επιτρέψει ο Αλλάχ θα σας σφάξουμε μέσα στα σπίτια σας», λέει κουνώντας το χέρι απειλητικά στην κάμερα, προτού επιστρέψει στο οπλοπολυβόλο του κι αρχίσει να πυροβολεί.