Μογγολικό θράσος: Ο Τσαβούσογλου θέλει τουρκικά ελικόπτερα για αεροδιακομιδές από τη Θράκη!

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Χακάν Τσαβούσογλου.
Αναφερόμενος στους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης, ο Τούρκος αντιπρόεδρος ανακοίνωσε ότι αυτοί εντάχθηκαν στο σύστημα Υγείας της Τουρκίας!
Συγκεκριμένα ο Τσαβούσογλου, σε σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha εμφανίζεται να δηλώνει ότι με μια αλλαγή νόμου που έγινε στην Τουρκία άνοιξε μια νέα περίοδος για τους «μουσουλμάνους» που ζουν στις γειτονικές με την Τουρκία χώρες.
«Για τους ομογενείς μας που ζουν σε Βουλγαρία και Ελλάδα, διευρύναμε έως εκεί τα σύνορα του χάρτη υγείας. Πληρώνοντας 53 λίρες τον μήνα οι ομογενείς μας που ζουν σε Ελλάδα και Βουλγαρία εντάχθηκαν στο σύστημα υγείας της Τουρκίας» είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά έφτασε στο σημείο να επισημάνει πως οι Ελληνικές και οι Βουλγαρικές αρχές θα πρέπει να δίνουν άδεια σε τουρκικά εναέρια μέσα για να μεταφέρουν τους μουσουλμάνους ασθενείς στα τουρκικά νοσοκομεία!
Η Ελλάδα θα πρέπει να επιτρέψει σε τουρκικά αεροσκάφη και ελικόπτερα να έρχονται στην Θράκη και να παραλαμβάνουν ασθενείς για να νοσηλεύονται στην Τουρκία είπε ο Τσαβούσογλου και πρόσθεσε ότι για τα θέματα αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη γραφειοκρατικές εργασίες και ότι θα γίνουν λεπτομερείς ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθούν.
«Μακάρι αυτά να ετοιμαστούν και θα σας γίνει η ανακοίνωση. Με την άδεια του Αλλάχ αυτήν την δυνατότητα θα την δώσουμε στους ομογενείς μας» είπε ο Τσαβούσογλου.


Πηγή: Protothema.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου