Έγινε δήμαρχος για μία μέρα και απαγόρευσε την... ετεροφυλοφιλία!

Είχε είδωλο τον Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά όχι για τους λόγους που μπορεί να φαντάζεται κάποιος. «Αφού ένας τηλεοπτικός σταρ κατάφερε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ γιατί εγώ να μην μπορώ να γίνω δήμαρχος;», αναρωτήθηκε ο γνωστός Youtuber Elijah Daniel. Και έβαλε μπροστά το πολιτικό σχέδιό του.
Όπως ανέφερε δημοσίευμα του BBC, ο Daniel πέρασε δύο μέρες από τη ζωή του να τηλεφωνεί σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ και να τους δηλώνει τη διαθεσιμότητά του να γίνει δήμαρχος. Και εν τέλει επιβεβαιώθηκε το ρητό ότι η Αμερική «είναι η γη των ευκαιριών», καθώς βρήκε τον τρόπο στην πόλη Χελ του Μίσιγκαν.
Ο πρώην δήμαρχος της πόλης ανέφερε πως κανένας δεν ήθελε να πάρει τη θέση του. Και το μόνο που αρκούσε να κάνει ήταν να πληρώσει 100 δολάρια ώστε να αναλάβει τα χαρτιά για το αξίωμα. Κάτι που ο Daniel έκανε. Σε μία πολιτική κίνηση λοιπόν ο γνωστός Youtuber ήθελε να αφήσει το στίγμα του απέναντι στο αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Τραμπ. Έτσι το πρώτο του διάταγμα σαν δήμαρχος ήταν να απαγορεύσει την είσοδο στην πόλη σε… ετερόφυλους.
Ωστόσο όσο γρήγορα πήρε το χρίσμα για τη δημαρχεία της πόλης Hell (σ.σ. Κόλαση) ακόμα πιο γρήγορα κατάφερε να το χάσει μιας και, μία ώρα αφού κοινοποίησε το διάταγμά του μέσω Twitter, ενημέρωσε τους followers του πως καθαιρέθηκε από το αξίωμά του διότι κάποιος πρόσβαλε τη διαδικασία.

newsbeast.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου