Με σκίσιμο ως τον… αφαλό και ύφος σταρ η Μισέλ Ομπάμα!

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ απόλαυσε τις διακοπές της, την περασμένη εβδομάδα, στη Μαγιόρκα, όπου οι εμφανίσεις της δεν θύμιζαν σε τίποτα εκείνες που έκανε κατά τη διάρκεια της διπλής θητείας του συζύγου της στο τιμόνι της Αμερικής.
Οπως όλοι οι σταρ όταν πηγαίνουν διακοπές, η Μισέλ Ομπάμα έβγαλε τη… σέξι της πλευράς, ντύθηκε ανάλαφρα, πολύ πιο χαλαρά και τα πέταξε και όλα έξω: Φορώντας μια σέξι μακριά φούστα-παρεό με ένα τολμηρό άνοιγμα, έκανε και τις… αποκαλύψεις της καθώς έμπαινε στο γιοτ που την φιλοξενούσε. Τη φούστα την είχε συνδυάσει με ένα κοντό crop top, το όλο λουκ ήταν εξαιρετικά σέξι.
Αυτή της η εμφάνιση, όμως, δεν ήταν η μόνη που προκάλεσε αίσθηση. Ακολούθησε ακόμη μια. Δεν ήταν τόσο σέξι όσο η άλλη και ο λόγος που σχολιάστηκε δεν ήταν αυτός. Η Μισέλ Ομπάμα θέλησε να κάνει τη γυμναστική στο νησί, έναν χαλαρό περίπατο χωρίς να την ενοχλεί κανείς και έτσι εμφανίστηκε με το κολάν της, ένα t-shirt και μια κουκούλα θυμίζοντας περισσότερο τον σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ παρά την πρώην Πρώτη Κυρία.
Φυσικά, την ακολουθούσαν πολλοί πολλοί bodygards…0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου