«Καμπάνα» στην ΠΑΕ Ποντίων για τη φανέλα της Γενοκτονίας!

Απόρριψη της ένστασης της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου για το παιχνίδι της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου με την Αναγέννηση Παγουρίων που ματαιώθηκε από τον Στέφανο Κουμπαράκη και βαριά καμπάνα στην ομάδα επέβαλε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.
Η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης απέρριψε την ένσταση της ομάδας και δικαίωσε το διαιτητή για τη διακοπή του αγώνα –λόγω της περιβολής των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ποντίων με τη φανέλα για τη Γενοκτονία των Ποντίων– αλλά δεν σταμάτησε εκεί.
Πέρα από την απόρριψη της ένστασης, επέβαλε στην ΠΑΕ Ποντίων και βαρύ, για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πρόστιμο 2.000 ευρώ.
Με ανακοίνωσή της στο Facebook η ομάδα υποστηρίζει ότι η διοίκηση του τοπικού ποδοσφαίρου προσπαθεί να εξαφανίσει την ΠΑΕ Ποντίων, λειτουργώντας ως εντολοδόχος ανθελληνικών ιδεών. Προαναγγέλλει δε προσφυγή στην ΕΠΟ αλλά και στη Δικαιοσύνη.

Ο πόλεμος άρχισε
Συγκεκριμένα σημειώνει: Η οργάνωση που διοικεί το τοπικό ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια προσπαθεί να μας εξαφανίσει από τα αθλητικά δρώμενα παράνομα, λειτουργώντας ως εντολοδόχος ανθελληνικών ιδεών. Πήραμε μόλις εγγράφως την εκδίκαση της ένστασής μας στην οποία μας τιμωρούν ως υπαίτιους της μη διεξαγωγής του αγώνα και μας τιμωρούν έξτρα με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, προσπαθώντας να μας εξαφανίσουν.
Η προσπάθειά τους δεν θα περάσει, άλλωστε το είχαμε προβλέψει έγκαιρα ότι θα προσφύγουμε στην ΕΠΟ. Ανθρωπάκια είστε όλοι πολλοί μικροί για να πιάνετε στο στόμα σας ως ρατσιστική και προσβλητική τη γενοκτονία των προγόνων μας. Θα λογοδοτήσετε και στα πολιτικά δικαστήρια. Ο πόλεμος ξεκίνησε, καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ποντίων.
Παράλληλα, δημοσιοποίησε και έναν λογαριασμό τραπέζης στον οποίο οι φίλοι της ομάδας που το επιθυμούν μπορούν να τη στηρίξουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου