Κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν άγρια κάτοικο που ζήτησε να μην κάψουν αυτοκίνητα

Εκτεταμένα επεισόδια εξελίχθηκαν γύρω από το λιμάνι του Πειραιά κοντά στον χώρο που πραγματοποιήθηκε η συναυλία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.
Ομάδες κουκουλοφόρων συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις πετώντας μολότοφ και στήνοντας οδοφράγματα. Μάλιστα επιτέθηκαν στο συνεργείο του ΑΝΤ-1.
Μέσα σε αυτό το πολεμικό σκηνικό, αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Δραπετσώνας μεταφέρουν ένα απίστευτο περιστατικό στο zoomnews.gr. Καταγγέλλουν ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους κουκουλοφόρους πολίτης ο οποίος όταν άκουσε την προτροπή από μέλος της ομάδας των αντιεξουσιαστών “κάψτε αυτοκίνητα” τους φώναξε να σταματήσουν.
Αυτό ήταν αρκετό ώστε να του επιτεθούν τουλάχιστον δέκα άτομα με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να τον μεταφέρει ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ακόμα η κατάσταση της υγείας του δεν είναι γνωστή.
Παράλληλα μετά τις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής οι κουκουλοφόροι διέφυγαν μέσα στο πλήθος που παρακολουθεί την συναυλία και αναμένεται να συνεχίσουν τα επεισόδια και το βράδυ μετά το τέλος της.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου