Η «άγνωστη» προσφορά του Πετρούνια στα ακριτικά μας νησιά

Υπάρχουν μερικές δεκάδες παιδιά και λίγοι ακόμη ενήλικες, που θα χειροκροτήσουν με πολύ μεγαλύτερο πάθος κάθε προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στο Μόντρεαλ, ενώ αγωνίζεται να κατακτήσει ξανά την κορυφή του κόσμου στους κρίκους.
Είναι οι μικροί και μεγαλύτεροι κάτοικοι της Ηρακλειάς και της Σχοινούσας, που την Άνοιξη είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά, μαζί με την επίσης πρωταθλήτρια της ενόργανης, Βασιλική Μιλλούση.
Οι δύο πρωταθλητές μας συμμετείχαν στον φετινό Διάπλου που πραγματοποίησε η +πλευση και επί δύο ημέρες μίλησαν στα παιδιά για τον δρόμο προς την επίτευξη ολόενα πιο υψηλών, μέχρι την κορυφή, στόχων.
​Μοίρασαν αυτόγραφα και μπλούζες στα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και... δεν ετοιμάστηκαν να επιστρέψουν, όπως προέβλεπε το αρχικό πρόγραμμα.
Η αγάπη με την οποία τους υποδέχθηκαν οι κάτοικοι, τους «ανάγκασε» να αλλάξουν το ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμά τους. Έτσι, παρέμειναν για δεύτερο βράδυ προκειμένου να παραστούν στο γλέντι που διοργανώθηκε προς τιμήν δική τους και των εθελοντών της +πλευσης, μιλώντας ξανά στους ακρίτες μας.
Νωρίτερα, διέθεσαν λίγο ακόμη από τον πολύτιμο χρόνο τους και μίλησαν μπροστά στην κάμερα της +πλευσης στο πλαίσιο της δημιουργίας του ντοκιμαντέρ «Το Ταξίδι», όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:Η επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Το Ταξίδι», αποτέλεσμα της δουλειάς του κινηματογραφιστή Γιάννη Σταθόπουλου και της δημοσιογράφου Λίας Λάππα, θα κάνει πρεμιέρα στο Μέγαρο Μουσικής στις 2 Νοεμβρίου, μαζί με έκθεση φωτογραφιών που θα διατεθούν για την συγκέντρωση εσόδων, προκειμένου να ενισχυθεί η διαρκής προσπάθεια της +πλευσης για την υποστήριξη των ακριτικών και απομονωμένων νησιών μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου