Αναρχοκάφροι βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Διοικητή του ΑΤ Πάτμου

Άγνωστοι βανδάλισαν το αυτοκίνητο του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Πάτμου.
Το περιστατικό καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Ενώσεις Αστυνομικών Νοτίου και Βορείου Δωδεκανήσου που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στο διοικητή του τμήματος.
«Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ενέργειες σαν και αυτές δεν μας πτοούν, αντίθετα μας πεισμώνουν. Όποιος νομίζει ότι με τέτοιου είδους πράξεις ή με τραμπουκισμούς (όπως συνέβη με τους Υπαλλήλους της Εφορίας το καλοκαίρι) θα αποτρέψει την εφαρμογή της νομιμότητας είναι βαθιά νυχτωμένος», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι αστυνομικοί, οι οποίοι επισημαίνουν επίσης ότι «η διοίκηση δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στα επανειλημμένα αιτήματα το συγκεκριμένου διοικητή για την αποστολή εξειδικευμένων ομάδων αστυνόμευσης για την επαναφορά της ομαλότητας, και ελπίζουμε να το πράξει έστω και τώρα».
Ο κ. Ανδρέας Σταυρόπουλος είπε στο patmostimes.gr ότι σε αυτούς που το έκαναν δεν αρέσει η επιβολή νομιμότητας.
«Δεν διαβάζετε σάιτ και σχόλια; Είναι ηλίου φαεινότερον. Μου είπανε πήγαινε στην Πάτμο για την αστυνομική αναβάθμιση. Έχω αφήσει  τη γυναίκα μου με δύο παιδιά  στην Κω, 7 και εννέα ετών.  Και επειδή είμαι μηδενικής ανοχής και οι νόμοι είναι σαφείς, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου» είπε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου