Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Τι αποκαλύπτει για τα Χριστούγεννα του Τσίπρα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος μέσω της ιστοσελίδος του απευθύνεται στους Ορθοδόξους με αφορμή την μετάβαση του Α. Τσίπρα στην Σερβία.

Διαβάστε την αναφορά του Σεβασμιωτάτου:

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ

 ΤΟΥ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ!

________Αλγεινήν εντύπωση προξένησε η ξαφνική μετάβαση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στο Βελιγράδι «για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων»!!!! Δεδομένου, ότι στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγιον καί άρα θα εορτάσουν τά Χριστούγεννα έπειτα από  δέκα τρείς (13) ημέρες, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΨΈΜΜΑ! Ιδού η σχετική ανακοίνωση των Κυβερνητικών παραγόντων:

_________ΜΕ NON PAPER ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
________ΤΟ NON PAPER: «Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΒΟΥΤΣΙΤΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ».

Διαβάστε την συνέχεια στο Προσωπικό Ιστολόγιο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου