Στρατηγός Φράγκος: «Ο Ιερώνυμος να κοιτάξει την εικόνα του Χριστόδουλου και μετά να πει την άποψή του για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη»

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης αφήνει αιχμές για τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, αναφέροντας το όνομα του Χριστόδουλου.

«Καμία περίπτωση στην ονομασία των Σκοπίων να μπει ο όρος Μακεδονία. Να μην δικαιολογούνται, ότι το 2008 στο Βουκουρέστι, είχε μπει το σύνθετο όνομα. Και γιατί ξεκίνησαν από εκεί και δεν ξεκίνησαν από την αρχή. Γνωρίζουν ότι Σκοπιανοί παίρνουν κιτάπια από τα αρχεία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και διεκδικούν ήδη και θα διεκδικήσουν εδώ, δήθεν περιουσίες Σκοπιανών-«Μακεδόνων»; Γνωρίζουν ότι αυτό είναι έμπρακτος αλυτρωτισμός; Πώς προστάτευσαν την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια;» δήλωσε στην εκπομπή FOCUS PRESS του Άτλας TV Κεντρικής Μακεδονίας, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Ε.Α., Φράγκος Φραγκούλης.

 Κληθείς να σχολιάσει τη θέση που εξέφρασε χθες για τα συλλαλητήρια ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ απάντησε:

 «Υπάρχει ένας Μακαριστός, που λέγεται Χριστόδουλος. Να πάει μπροστά στην εικόνα του και αν τολμάει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος ο σημερινός, ας τον κοιτάξει στα μάτια και μετά ας εκφράσει τη γνώμη του, με παρρησία και θάρρος, με χριστιανικό φρόνημα ορθόδοξο.»

 Το απόσπασμα:


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου