Δύο συναυλίες Σπανουδάκη στο Παλλάς και μετά περιοδεία ανά την Ελλάδα

Δύο συναυλίες με γενικό τίτλο «Τη ζωή μου ξετυλίγω» θα δώσει στο Παλλάς, στην οδό Βουκουρεστίου, στην Αθήνα ο Σταμάτης Σπανουδάκης στις 14 και 15 Μαΐου 2018.
Οι συναυλίες θα δοθούν με την ευγενική χορηγία της εταιρείας MYTILINEOS.
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα είναι δύο βραδιές μουσικής, που ξετυλίγουν την ως εδώ πορεία του Σταμάτη Σπανουδάκη, με γνωστές αγαπημένες επιτυχίες του, παιγμένες με λίγο καινούργιο και απρόβλεπτο τρόπο, και, βέβαια, κάποια νέα κομμάτια από την επόμενη δισκογραφική δουλειά του, που θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα.
«Είναι, ειλικρινά, μεγάλη η χαρά μου, που, μετά από τόσο καιρό και αρκετά προβλήματα, θα βρεθώ ξανά «μπροστά στον κόσμο». Τώρα, φαίνεται, είναι η στιγμή, που εγώ νωρίτερα περίμενα. Χαίρομαι που θα δω αγαπημένα, αν και «άγνωστα», πρόσωπα, γιατί ξέρω πια τι σημαίνει η μουσική μου για σας, αλλά ξέρετε κι εσείς τι σημαίνει η αγάπη και η υποστήριξή σας, για μένα», τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης προσθέτοντας πως, «σας ευχαριστώ και να ξέρετε ότι θα ‘μαι πάντα εδώ, κοντά σας, με τη μουσική και τους στίχους μου, αλλά και με όσα, χρόνια τώρα, πιστεύω, αγαπώ και υπερασπίζομαι».
Μαζί του στο Παλλάς, οι μόνιμοι πια συνεργάτες του:
η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (βιολί) και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (βιολοντσέλο),
οι Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Στέφανος Λαρεντζάκης (κρουστά), Μαρίνος Τριανταφυλλίδης (πλήκτρα) και Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο) και η μεγάλη τετράφωνη χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα.

Ώρα ενάρξεως: 21.00
Διάθεση εισιτηρίων:
• www.viva.gr
• Ταμεία Θεάτρου Παλλάς, τηλ. 210 3213100
• Ομαδικές κρατήσεις: τηλ. 210 3639343.
Τιμές εισιτηρίων:
Ζώνη Δ: 10 €
Ζώνη Γ: 15 €
Ζώνη Β: 20 €
Ζώνη Α: 30 €
Διακεκριμένη Ζώνη: 50 €
VIP Ζώνη: 80 €.
Τη συναυλία οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου