Απειλείται με κλείσιμο το κανάλι του Καρατζαφέρη...

Με οριστικό κλείσιμο απειλείται το κανάλι ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη μη έχοντας καν λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις άδειες εθνικής εμβέλειας.
Σύμφωνα με τις typologies.gr, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης επιθυμεί την επιστροφή του καναλιού στην προτέρα κατάστασή του, δηλαδή στην περιφερειακή του μορφή.
Στην ακρόαση που έγινε στο ΕΣΡ την περασμένη Τρίτη υποστήριξε πως ήδη λειτουργεί ως περιφερειακός σταθμός και για την περίπτωσή του -όπως και για αυτή του Μακεδονία TV- το Συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 28 Φεβρουαρίου.
Το ΕΣΡ από τη μεριά του, με την προηγούμενη σύνθεσή του είχε εκδώσει την 241/20.05.2013 απόφαση, η οποία έδινε τη δυνατότητα στο ΑΡΤ TV (πρώην Τηλεάστυ – Telecity) να εκπέμψει και ψηφιακά στον Νομό Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση σε όσα σημεία της Ελλάδας έχει κέντρα εκπομπής.
Το Μακεδονία TV από την άλλη, είχε σπεύσει πριν από μερικά χρόνια -εκμεταλλευόμενο το προηγούμενο νομικό καθεστώς- να δηλώσει ότι είναι μη ενημερωτικός σταθμός, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα να λειτουργεί και να διεκδικήσει με λιγότερα χρήματα μια θεματική άδεια.
Το μόνο βέβαιο είναι το ότι ο Καρατζαφέρης σε καμία περίπτωση δε σκοπεύει να σταματήσει να εκπέμπει ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως η περιφερειακή μορφή είναι μονόδρομος

tvnea.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου