Βράβευση Στρατιώτη από τον Αρχηγό ΓΕΣ

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, βραβεύθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Στρατιώτης Ναθαναήλ Βασίλειος, της Στρατιωτικής Μουσικής της ΑΣΔΥΣ.

Ο Στρατιώτης Ναθαναήλ σπούδασε πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 2013 με άριστα και έλαβε Δίπλωμα Πιάνου. Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς μουσικής και έχει λάβει υποτροφίες από το Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer. Συμμετείχε σε Διεθνή Μουσικά Φεστιβάλ, καθώς και σε πλήθος άλλων μουσικών εκδηλώσεων.

Ο Στρατιώτης Ναθαναήλ, κατά τη διάρκεια της θητείας του μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει με υπευθυνότητα σε 91 διατεταγμένες υπηρεσίες και δραστηριότητες της Στρατιωτικής Μουσικής, ως χειριστής μουσικού οργάνου (πιάνο). Ανέδειξε με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον του για την Υπηρεσία, την άριστη επαγγελματική του κατάρτιση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει.

Tο Γενικό Επιτελείο Στρατού θεωρεί ως εξαιρετικά σημαντικό, να αναδεικνύει πράξεις και ενέργειες του προσωπικού του, σε όλους τους τομείς, το οποίο εργάζεται καθημερινά με ζήλο, με αυταπάρνηση και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο το Στρατό Ξηράς και τις Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα.

Παρόντες στην εκδήλωση της βράβευσης του Στρατιώτη Ναθαναήλ ήταν και οι γονείς του, Σπυρίδωνας και Ασπασία - Γαλάτεια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου