Δεν θα πιστέψετε ποιοι ετοιμάζουν συναυλία για τους δυο στρατιωτικούς μας!

Μάριος Φραγκούλης και Βάνα Μπάρμπα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναυλία αλληλεγγύης για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, στην Τουρκία.
Την είδηση που δημοσιεύει η Espresso, επιβεβαιώνει η ίδια ηθοποιός και τομεάρχης Πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας, η οποία μαζί με πολλά άλλα μεγάλα ονόματα της καλλιτεχνικής ζωής του τόπου και σωματεία και σε συνεργασία με το υπουργείο Μετανάστευσης αρχίζει μια πανευρωπαική εκστρατεία για την απελευθέρωσή τους.
"Πρέπει να σηκωθούμε όλοι από τους καναπέδες μας. Δεν πάει άλλο. Μας χτυπούν από παντού και πρέπει να αντιδράσουμε", τονίζει η κ. Μπάρμπα, η οποία συμμετέχει στην καμπάνια αυτή με το σωματείο της Πολίτες εν Δράσει και προσθέτει: "Ο Μάριος Φραγκούλης ήταν ο πρώτος που απάντησε θετικά στην πρόταση και είναι πολύ σημαντικό, γιατί το όνομά του είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη. Με τη συναυλία αυτή θέλουμε να δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των δύο στρατιωτικών και να αφυπνίσουμε τους απανταχού Έλληνες".
Η συναυλία θα δοθεί στα τέλη του Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής και όπως προαναγγέλλει η Βάνα Μπάρμπα, θα έχει μεγάλη συμμετοχή καλλιτεχνών: "Θα είναι πολλά, μεγάλα και ποικίλα τα ονόματα. Είμαστε Έλληνες και είμαστε όλοι μια φωνή και στα καλά και στα δεινά".Πηγή: Εφημερίδα Espresso

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου