Πληρώνουμε τις Ανεύθυνες Πολιτικές στο Στράτευμα …Αλλά τώρα ας μην εγκαταλείψουμε & τα Στελέχη μας !

Οι Πολιτικές  των Πολιτικάντηδων που χρόνια τώρα παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του  Λαού και του Στρατεύματος πληρώνονται σήμερα με τον χειρότερο τρόπο και δυστυχώς είμαστε μόνο στην Αρχή !

Χαμηλούς τόνους κρατάνε λένε  οι Πολιτικοί με τον πρώτο τη τάξει Υπουργό από χρόνια σε ρουσφέτια και διορισμούς ,να αναρωτιέται τι θέλετε να κάνουμε να καταλάβουμε την Τουρκία ;

Να κάνουμε το Στρατό μας τέτοιο ώστε να μπορεί να αντιδράσει και να εκτελέσει την Αποστολή του βρε άσχετε  Υπουργέ που και εσύ δεν είσαι άμοιρος ευθυνών …Να αφήσουμε το Στρατό να κάνει τη δουλειά του!

Αλλά πως να την κάνει όταν οι Μονάδες στα Σύνορα δεν έχουν Στρατιώτες  ούτε για σκοπιά ,ούτε για περίπολα ,την ώρα που &  επί Σύριζα Μονάδες του Εσωτερικού  έχουν επάνδρωση 400%  και αυτό με ευθύνη των Πολιτικών ,χωρίς η Στρατιωτική Ηγεσία να είναι άμοιρη ευθυνών !

Όταν τα συνθήματα οτι το Αιγαίο ανήκει στα Ψάρια του ,έβγαιναν από πλέον επίσημα Πολιτικά χείλη και όταν Άσχετοι Υπουργοί Άμυνας  μείωναν την θητεία γιατί  έτσι το απαίτησαν οι Πολιτικές Νεολαίες !

Όταν πείσατε τους νέους μας ότι η Στρατιωτική Θητεία είναι χαμένος χρόνος και όταν κάναμε  τους Επαγγελματίες Οπλίτες για να βρούνε δουλειά άνθρωποι, που όμως δεν είχαν καμιά σχέση με το Στρατό …Γιατί αν είχαν και αν ήθελαν θα πήγαιναν στις Παραγωγικές Σχολές  …

Κάποιοι πίστεψαν ότι μπορεί να πληρώνονται χωρίς να χρειαστεί να  προσφέρουνς τίποτε και μάλιστα κάποιες Θείτσες νεόπλουτων  & διεφθαρμένων  ανθρώπων περί της εξουσίας ,απαιτούσαν περισσότερες προσλήψεις  στο Στρατό ,ώστε να να πάνε ΕΠΟΠ μόνο οι φτωχοί και να απαλλαγούν τα βλαστάρια τους !

Η Στρατιωτική   Βιομηχανία  που πήγε βρε  Άχρηστε πολιτικάντηδες  από  τις επιλογές σας;…Ούτε δικές μας σφαίρες δεν μπορούμε να παράγουμε πια :

Αλλά όταν φωνάζαμε ότι ο Στρατός δεν είναι για στήνει  Σκηνές  και να ταΐζει λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, κάποιοι  δήθεν πονόψυχοι δημοκράτες μας έλεγαν ακραίους …

Τώρα που ο Σουλτάνος μας απειλεί στα ίσα θα πάνε άραγε οι ειρηνιστές στα Σύνορα ; Ξεχνάνε ότι ακόμη και τον φράκτη τον γκρέμισαν !!

Αλλά σήμερα οι Ευθύνες που είναι πολλές δεν είναι ώρα  να καταλογιστούν …Σήμερα πρέπει να βοηθήσουμε να παιδιά μας  !

Αλήθεια ο  Αναπληρωτής  ΥΠΕΞ Κατρούγκαλος τι κάνει στην Αθήνα, γιατί δεν πάει στην Αδριανούπολη και να προσλάβει τους Καλύτερους Νομικούς για  να υπερασπιστούν τα παιδιά μας !

Ο Έλληνας  ΑΚΑΜ που πήγε στην Αδριανούπολη  είναι Στρατιωτικός και δεν είναι είναι Νομικός ,ούτε καν πολιτικός και αφού το ΥΠΕΞ έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις,  ας στείλει τουλάχιστον  Ανώτερο Στέλεχος γιατί τα Στελέχη  που  κινδυνεύουν ,αφού πολλοί δεν γνωρίζουν ότι στην Τουρκία ισχύει η «Έκτακτη ανάγκη «,στην Ουσία  πρόκειται για  τον Τουρκικό  Στρατιωτικό νόμο !

Να μην ξεχνάμε οτι ο Ερντογαν κράτησε ένα χρόνο στη φυλακή το Γερμανό δημοσιογράφο  και τον αποφυλάκισε μόνο οταν η Γερμανία υπέγραψε 31 Στρατιωτικές Συμβάσεις σε ΄μόλις ένα μήνα !

Σταθείτε τώρα δίπλα στα Στελέχη μας γιατί αυτός ο Λαός μπορεί να ανέχθηκε πολλά αλλά δεν πρόκειται να ανεχθεί και άλλα !!

veteranos.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου