«Αυτή η “μαντάμα”, ο Μπουτάρης, δεν με πάει»!

Σόου έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε μουσικό μεζεδοπωλείο στη Δάφνη, στο πλαίσιο της εκπομπής της Κόμισσας Κοντογιάννη «Komissa by night», που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22.30 στο High TV.
Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης ανέβηκε στο πάλκο και τραγούδησε επί 45 λεπτά επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά και παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια ξεσηκώνοντας τους θαμώνες με το κέφι του, αλλά νωρίτερα φρόντισε να δώσει… ειδήσεις που θα συζητηθούν!
«Θα φτιάξω χριστιανικό κόμμα και θα κατέβω υποψήφιος πάλι!» αποκάλυψε για τις πολιτικές προθέσεις του, ενώ δεν έκρυψε το παράπονό του για το έργο του ως νομάρχης, το οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν αναδείχτηκε!
«Ο Αυτιάς και ο Παπαδάκης θέλανε “αίμα” για να δείξουν τι έχω κάνει στη Θεσσαλονίκη ως νομάρχης. Ηθελαν να με βάζουν να μαλώνω με τον Σκουρλέτη και τους άλλους» είπε.

Αυτή η “μαντάμα”»

Στη συνέχεια έστρεψε τα… βέλη του και στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη: «Αυτή η “μαντάμα”, ο Μπουτάρης, δεν με πάει! Δεν με πήγε ποτέ, γενικώς» είπε και μίλησε για την πολιτική του… καθαίρεση, αφήνοντας υπονοούμενα.
«Με εντολή του Αντώνη από την Καλαμάτα εξοντώθηκα πολιτικά! Ξεχνάει ο Αντώνης… Ξεχνάει. Ο Αντώνης από την Καλαμάτα» τόνισε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Πήρε θέση και για το Σκοπιανό

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο Μακεδονικό: «Δεν είναι θέμα το όνομα που “ψαρώνουν” πολλοί. Το θέμα είναι τα αλυτρωτικά σχέδια που έχουν οι Σκοπιανοί κατά της Ελλάδος» επεσήμανε και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που ήταν παρών στο μαγαζί.
Μετά τη συνέντευξη ανέβηκε στην πίστα, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τα αγαπημένα του ζεϊμπέκικα που όλοι αγαπήσαμε από τη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη! Οταν κάποιος από τους μουσικούς τού τραγούδησε και του αφιέρωσε ένα ζεϊμπέκικο, ζητώντας του να το χορέψει, ο αγαπημένος «Πανίκας» αρνήθηκε, λέγοντας ότι εκείνος τραγουδάει και ο κόσμος χορεύει.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου