Πάλι μπλεγμένος ο «έλα Ελένη» Δελατόλας;

Τέτοιες μέρες το 2013 ο Δελατόλλας του "Ποντικιού" καλούνταν να απολογηθεί για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» σε βαθμό κακουργήματος σχετικά με έμβασμα 500 χιλιάδων ευρώ,
που έλαβε από τον Πέτρο Κυριακίδη, για την πώληση μέρους των μετοχών της εκδοτικής του επιχείρησης. Θυμίζουμε ότι ο Κυριακίδης ήταν μπλεγμένος στο σκάνδαλο της
Proton Bank. Δυο μήνες αργότερα (τον Μάιο του 2013) ο Αντώνης αφέθηκε ελεύθερος
χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, που ερευνά το σκάνδαλο της PROTON BANK. Ο εκδότης επέστρεψε το ποσό των 500.000 ευρώ και όλα έληξαν! Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, το όνομά του μπλέκεται στο νέο σκάνδαλο με τη Novartis.
Κατηγορηματικά διέψευσε ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελλατόλας ότι ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να συναντήσει τον κ. Φρουζή της Novartis. Συγκεκριμένα σε δήλωσή του, με αφορμή εμπλοκή του ονόματός του σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα tovima.gr για το σκάνδαλο Novartis, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ουδέποτε ζήτησα από τον κ. Τσίπρα να συναντήσει τον κ. Φρουζή ή οποιονδήποτε άλλον παράγοντα της εν λόγω εταιρείας». «Με αφορμή τις σημειώσεις που με εμφανίζουν να μεσολαβώ το 2013, εκ μέρους του κ. Κ. Φρουζή, α’ αντιπροέδρου της Novartis Hellas, για συνάντησή του με τον τότε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, δηλώνω ότι ουδέποτε ζήτησα από τον κ. Τσίπρα να συναντήσει τον κ. Φρουζή ή οποιονδήποτε άλλον παράγοντα της εν λόγω εταιρείας. Εξ άλλου, όπως αναφέρεται σε μία από τις σημειώσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, είχα κριθεί... ακατάλληλος για μια τέτοια “αποστολή”, αναφέρει στη δήλωσή του ο κ Δελλατόλας.
Τέλος υπενθυμίζουμε ότι ο πασίγνωστος και εγνωσμένης αριστεροφροσύνης εκδότης Δελατόλας του "Ποντικιού" είναι γνωστός και ως "Έλα Ελένη" από το περιβόητο τηλεφώνημά του στη εισαγγελέα Ελένη Ράικου για την περίπτωση με την σφαλιάρα του Κασιδιάρη στην Γαρούφω- Λιάνα Κανέλη... Ο εκδότης μάλιστα παριστάνει και τον "επαναστάτη", ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κοσμάκη που πιστεύει με ευκολία κάτι τέτοια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου