Γαλανόλευκο το Skoda Fabia R5 του Σερδερίδη

Στην Ελλάδα μπορεί να μην βλέπουμε αγώνες για τις εγχώριες αγωνιστικές δραστηριότητες, αλλά ένας Έλληνας θα τρέξει σε αγώνα ράλι, ο οποίος μάλιστα είναι αμφίβολο να ακυρωθεί! Ο Ιορδάνης Σερδερίδης ο οποίος μάλιστα βραβεύτηκε και από την Ελληνική Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού για την κατάκτηση του WRC Trophy του 2017, αποκάλυψε το Skoda Fabia R5 με το οποίο θα συμμετέχει φέτος σε ορισμένους αγώνες.
Ο πρώτος από αυτούς είναι το Ράλι Τουκέ στη Γαλλία, 1ος αγώνας του γαλλικού πρωταθλήματος ασφάλτου. Η ελληνική σημαία ξεχωρίζει ανάμεσα στις 128 συμμετοχές του αγώνα που ως επι το πλείστον είναι γαλλικά πληρώματα και εκτός αυτού θα μαγνητίσει και τους θεατές στις ειδικές διαδρομές. Το Skoda Fabia R5 του Σερδερίδη έχει έντονο το γαλανόλευκο στοιχείο στους χρωματισμούς του και είναι σίγουρα, αρκετά χαρακτηριστικό της ελληνικής συμμετοχής.
Ο Σερδερίδης θα έχει δίπλα του τον Φρεντερίκ Μικλότ και με το ίδιο αυτοκίνητο εκτός από τον γαλλικό αγώνα θα κάνει κα το Ράλι Ακρόπολις, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Παράλληλα ο Σερδερίδης έχει συμφωνήσει ήδη με την M-Sport να συμμετέχει με Ford Fiesta WRC στους αγώνες της Αυστραλίας και της Γερμανίας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου