Ο Τσίπρας χαλαρώνει σε παραλία της Τήλου

Η Εφημερίδα των Συντακτών έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του Πρωθυπουργού, ο οποίος απολαμβάνει τη θάλασσα.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη Μπέτυ Μπαζιάνα, τα παιδιά τους και ένα φιλικό τους ζευγάρι πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα στην Τήλο. Μαζί τους ήταν και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός, ο οποίος διατηρεί σπίτι στο νησί.

Ο πρωθυπουργός και η παρέα του έφτασαν στο ακριτικό νησί από τη Ρόδο με σκάφους του Λιμενικού. Μπορεί ο Θανάσης Καρτερός να έχει σπίτι στην Τήλο, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, έμειναν στο ξενοδοχείο «IIidi Rock – Studios» που βρίσκεται σε έναν λόφο στα Λιβάδια με πανοραμική θέα στο Αιγαίο.

Ο πρωθυπουργός έκανε ποδηλατάδα, θαλάσσια βόλτα στο νησί, κολύμπησε οικογενειακώς στο Λιμάνι, έπαιξε ποδόσφαιρο με τα παιδιά του. Φυσικά, μετά την Ανάσταση έφαγε μαγειρίτσα στην ταβέρνα «Κρητικός».

Ανήμερα του Πάσχα, αφού επισκέφτηκε το στρατόπεδο, ο πρωθυπουργός προτίμησε ένα… εναλλακτικό τραπέζι. Δεν είχε σουβλιστό αρνί ή κατσίκι. Ούτε κοκορέτσι. Η παρέα προτίμησε να φάει έφαγε ψαρικά στην ταβέρνα του Μιχάλη Σακελλάρη στα Λιβάδια και ευχαριστήθηκε επίσης θαλασσινά (χταποδάκια, καλαμαράκια, γαύρο, όστρακα, σαρδέλες και κωλοχτύπες) στην ψαροταβέρνα «Γοργόνα».

Πέρασε, όπως έλεγε, «θαυμάσια» και ευχαριστήθηκε επειδή, όπως είπε, τα παιδιά του έπαιξαν (μπάλα) με άλλα παιδιά χωρίς κανένα άγχος.

Η δήμαρχος του νησιού Μαρία Αλιφέρη- Καμμά αποφάσισε η θαλάσσια ξενάγηση του ζεύγους Τσίπρα να γίνει με σκάφη κατοίκων του νησιού. «Εδώ σώζουμε πρόσφυγες χωρίς κρατική βοήθεια, με δικά μας μέσα» είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα. Έτσι, δυο εθελοντές κάτοικοι ήταν εκείνοι που ανέλαβαν να κάνουν βόλτα με τα σκάφη τους τον κ. Τσίπρα χωρίς να χρεώσουν, όπως έλεγαν, ούτε ένα ευρώ τα δημόσια ταμεία. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου