ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ραγδαίες οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών γύρω από το λεγόμενο Μακεδονικό ζήτημα μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ Τσίπρας και Ζάεφ φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην ονομασία Βόρεια Μακεδονία για το κρατίδιο των Σκοπίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λευκός καπνός έχει αρχίσει να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του στο ζήτημα του ονοματολογικού. Εκτός απροόπτου συμφωνήθηκε ανάμεσα σε Αθήνα και Σκόπια το όνομα Βόρεια Μακεδονία.

Από την Κυριακή περίμενε η ελληνική κυβέρνηση να επιλέξει ο σκοπιανός πρωθυπουργός ανάμεσα στα δύο ονόματα που είχαν προκριθεί και να δεσμευτεί επιτέλους για το πολυπόθητο erga omnes.

Σήμερα το μεσημέρι ο κύβος ερρίφθη, αν και κυβερνητικοί αξιωματούχοι προειδοποιούν ότι όλα μπορούν να καταρρεύσουν σε μία στιγμή.

Είναι προφανές ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο, έχουμε απέναντί μας μια κυβέρνηση που συνεχώς πέφτει σε αντιφάσεις.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού που σε ποσοστό άνω του 70% διαφωνεί με οποιαδήποτε παραχώρηση του όρου Μακεδονία στα Σκόπια.

Επειδή οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και τα γεγονότα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα προειδοποιούμε εξαρχής πως το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE θα σταθεί απέναντι με όλες του τις δυνάμεις σε αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις εις βάρος της ιστορίας μας και της πατρίδας για την οποία πολλοί έχυσαν το αίμα τους για να είναι ελεύθερη.

Ανεξαρτήτως οποιασδήποτε απόφασης και αν λάβουν οι αρμόδιοι φορείς, εμείς ως εφημερίδα δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Θα το πάμε μέχρι τέλους. Το χρωστάμε στα παιδιά μας, στο μέλλον και στην ιστορία.

Έλληνες απανταχού της γης. υπερήφανοι Έλληνες της ομογένειας που αγαπάτε και πονάτε για την πατρίδα. Ήλθε η ώρα να αγωνιστείτε ξανά γι αυτή.

Μην αφήσετε αυτό το έγκλημα να γίνει νόμος του Κράτους.

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/leo-ochi-sto-voria-makedonia-gia-ta-skopia-ekklisi-se-ellines-ke-omogenia/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου