Μας προκαλεί μέσα στο έδαφός μας ο μογγόλος! Τι είπε για τους δυο στρατιωτικούς μας

Στην Κομοτηνή βρίσκεται ο υποψήφιος πρόεδρος της Τουρκίας Μουχαρέμ Ιντζέ. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έφτασε στο τουρκικό προξενείο της πόλης, υπό αυστηρά μέτρα ασφάλειας. Τούρκοι και Έλληνες δημοσιογράφοι τον υποδέχτηκαν στην είσοδο και εκείνος όταν τον χαιρέτισε Ελληνίδα δημοσιογράφους ανταπέδωσε με μία καλημέρα στην ελληνική γλώσσα και ένα «χάρηκα πολύ».
Η παραμονή του στο προξενείο ήταν ολιγόλεπτη και ακολούθως ο Μουχαρέμ Ιντζέ περπάτησε με τα πόδια την απόσταση μέχρι την αποκαλούμενη «τουρκική νεολαία». Στη διαδρομή αυτή κόσμος τον χαιρέτισε και εκείνος ανταποκρίθηκε, ενώ έκανε χιουμοριστικά σχόλια με ιδιοκτήτη καταστήματος μπουγάτσας.
Με χειροκροτήματα τον υποδέχτηκε ο κόσμος στον αύλειο χώρο της νεολαίας.
Εκεί ο χώρος είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε ο υποψήφιος πρόεδρος να απαντήσει σε ερωτήσεις. Νωρίτερα ο Μουχαρέμ Ιντζέ σηκώθηκε όρθιος πάνω στην καρέκλα και ζήτησε από όσους ήρθαν από την Τουρκία να σταθούν στη μία πλευρά της αυλής, προφανώς για να καταδείξει την παρουσία υποστηρικτών εντός της Θράκης.
Έκανε μία σύντομη τοποθέτηση μόνο στην τουρκική γλώσσα, όμως φρόντισε να έχει μεταφραστή όταν δέχτηκε ερωτήσεις κυρίως από Έλληνες αλλά και Τούρκους δημοσιογράφους. Σε ερωτήσεις για Έλληνες στρατιωτικούς, ελληνικά νησιά και τον λόγο επίσκεψής του στην Κομοτηνή μίλησε ο Μουχαρέμ Ιντζέ.
Υπάρχει δικαιοσύνη, είπε για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς και απέφυγε οποιαδήποτε άλλη αναφορά, ενώ για ποιο λόγο κάνει επίσκεψη στην πόλη της Θράκης αφού δεν έχει ψηφοφόρους εδώ είπε πως έχει συγγενείς γι΄αυτό και έρχεται.
πηγή Xronos.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου