Ιντσέ προς Ερντογάν: Να σου θυμίσω τα sex toy του γιου σου;

O πόλεμος μεταξύ Ερντογάν και Ιντσέ, έχει φουντώσει για τα καλά.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές στην Τουρκία, ο πόλεμος μεταξύ Ερντογάν και Ιντσέ έχει φουντώσει για τα καλά, με τις προσβολές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Δείγμα του τεταμένου κλίματος, η χθεσινή «σπόντα» του Ιντσέ για τον γιο του Ερντογάν, υπενθυμίζοντας τη… ροζ λίστα που είχε παραγγείλει από online πλατφόρμα.

Η αρχή έγινε όταν ο Ερντογάν, σε προεκλογική του ομιλία, αναφέρθηκε σε ποιήματα που έχει γράψει στο παρελθόν ο Ιντσέ, στα οποία θεοποιεί το γυναικείο σώμα με πικάντικες λεπτομέρειες.

Τη σκυτάλη πήρε ο Μουχαρέμ Ιντσέ, όταν μπροστά στο κοινό που τον αποθέωνε, ανέφερε: «Αν θέλει ο Ερντογάν να σκαλίσουμε το παρελθόν, τότε μπορώ και εγώ να αναφερθώ στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (σ.σ. παραπέμποντας στα sex toy – δαχτυλίδια που είχε παραγγείλει ο υιός Ερντογάν). Ρετζέπ, είναι ώρα να αναμετρηθούμε οι δύο μας με ανδρεία. Βγες επιτέλους απέναντί μου».

Ο Ιντσέ δείχνει μεγάλη αυτοπεποίθηση πριν τις εκλογές, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η… απάντηση Ερντογάν στη χθεσινή αναφορά του αντίπαλού του.


sigmalive.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου