Ούτε το 10% του κράξιμου δεν βγαίνει στον αέρα...


Πέφτει κράξιμο παντού...σε όλη την Ελλάδα...καθημερινά

Στην τηλεόραση και στο ίντερνετ φτάνουν μόνο ελάχιστες εικόνες...είναι τόσα πολλά τα κρούσματα που δεν μπορούν πλέον να καταγραφούν...
Εκτός από τις οργανωμένες συγκεντρώσεις σε δεκάδες νομούς όλης της χώρας....εκτός από τις αυθόρμητες μικροσυγκεντρώσεις σε εκδηλώσεις των εκπροσώπων του καθεστώτως της "Πρώτης φοράς Αριστερά"...αυτό που εντυπωσιάζει είναι το κράξιμο των Συριζώων στην καθημερινότητα τους...όπου και αν βρεθούν βρίσκουν απέναντι τους μεμονωμένους αγανακτισμένους  εξαγριωμένους Έλληνες που τους τα σούρνουν και το αλήτες-προδότες-πολιτικοί τείνει να γίνει... viral ringtone!

Και παρά τις προβλέψεις και τους σχεδιασμούς του καθεστώτως που πιστεύουν πως όλη αυτή η αντίδραση θα μειωθεί λόγω εποχής (τα μπανια του λαού)....τα πράγματα δείχνουν πως αυτό όχι μόνο δεν μειώνεται αλλά αντιθέτως γιγαντώνεται και οδεύει προς το...άγνωστο....και ως γνωστόν...το άγνωστο φοβίζει!

Συμπέρασμα...από Σεπτέμβρη μην σας κάνει εντύπωση αν κάθε βουλευτής των θολοκουλτουριάρηδων αποκτήσει και την δική του...διμοιρία!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου