Αποκαλυπτικός ο «Στόχος» που κυκλοφορεί - Μην τον χάσετε

Από τον Οκτώβριο του 2012 έχει αποκαλύψει ο «Στόχος» τις στενές σχέσεις του αγαπημένου θείου του Αλέξη με την 21η Απριλίου: Πώς ο θείος του Αλέξη Τσίπρα έγινε «κολλητός» του Ασλανίδη;
ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΕ «ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ» ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

ΚΥΠΡΟΣ 1974: ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΩΝ ΕΛΔΥΚΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΄74, ΓΙΑ TOYΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ! ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ;

ΠΕΝΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ «ΑΤΤΙΛΑ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ… Οι Τούρκοι μπούκαραν κι οι Έλληνες διετάσσοντο να κάνουν… «Αυτοσυγκράτηση»!

Ολοήμερα διαθρησκειακά «βρεφονηπιαγωγεία» για μουσουλμανόπαιδα και Ελληνόπουλα με την σφραγίδα του... φιλάνθρωπου Σόρος! Η Ελλάδα μετατρέπεται με το ζόρι σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία  - Aπό 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάει το «πείραμα» στην Θεσσαλονίκη!

Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ «ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ» ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ -Είναι υποχρεωμένοι οι Εβραίοι να ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ τους εχθρούς τους!

ΟΛΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΣΛΑΒΟΨΥΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ

Κατάληψη στο σπίτι του νόμιμου μουφτή έχει κάνει ο ψευτομουφτής Αχμέτ Μετέ!

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ... Απέκλεισαν τα παιδιά των πεσόντων του Έπους του 1940 από το τρισάγιο στους Βουλιαράτες! 

Πλήρης αδιαφορία του ΥΠΕΞ για τη δολοφονία Έλληνα! Η κυβέρνηση που... πολεμάει τον ρατσισμό δεν έστειλε αντιπροσωπεία στη δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης στο Μόναχο

Έχει καταληφθεί η Αθήνα από πολυμελείς οικογένειες ισλαμιστών!

ΕΛΛΑΔΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ: «Η πολιτική ελίτ της Ελλάδος θεωρεί ότι η εθνική ταυτότητα δεν χρειάζεται, και καλό είναι σιγά –σιγά να το ξεφορτωθούμε»

Όλο και πιο προκλητικοί οι τουρκαλάδες στη σκλαβωμένη Κύπρο ΜΑΣ: ΝΟΜΙΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΑΚΙΝΤΖΙ

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΡΒΑ

ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου