ΜΩΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!

Έφυγε από την ζωή ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, ο Μωυσής Κωνσταντίνης, γνωστός για τους αγώνες του να αναγνωρίσει η ελληνική βουλή το Ολοκαύτωμα (πάρθηκε ομόφωνη απόφαση και τιμάται στις 27 Ιανουαρίου) αλλά και να μην τολμάει ουδείς εν Ελλάδι να εκφέρει την οποιαδήποτε αντίθετη άποψη ή έστω ερώτηση περί των εβραϊκών πεπραγμένων. Επί ημερών του πήρε σάρκα και οστά και το εβραϊκό μουσείο Ελλάδος, στο οποίο ήταν πρόεδρος. Μάλιστα ο συγχωρεμένος τα κατάφερε περίφημα, αφού ουδείς τολμάει να μην παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα, ενώ γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις εκδηλώσεις για τους μάρτυρες του Έθνους μας! Ενίοτε μάλιστα η συμμετοχή στις εβραϊκές εκδηλώσεις περιλαμβάνει και κιπά στο κεφάλι, όπως κάνει ο περιβόητος Μπουτάρης που νομίζει ότι πάει σε καρναβάλι και πρέπει να έχει την κατάλληλη αμφίεση. 
Για να καταλάβετε πόσο ξύπνιοι είναι οι εβραίοι, χαρακτηριστικό είναι κάτι ακόμη που πέτυχε ο Μωυσής Κωνσταντίνης, ο οποίος μέχρι την ημέρα που αποδήμησε διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων για θέματα Φιλοτελισμού και μέλος του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ. Πρέπει να είναι ο μοναδικός που αν και εν ζωή είδε τον εαυτό του σε γραμματόσημο! Στην Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «Μορφές του Ελληνικού Φιλοτελισμού» που κυκλοφόρησαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στις 16 Νοεμβρίου 2017 και είναι αφιερωμένη σε μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού Φιλοτελισμού, περιλαμβάνεται και γραμματόσημο με τον Μωϋσή Κωνσταντίνη, το μοναδικό που απεικονίζει πρόσωπο εν ζωή, σε ένδειξη μεγάλης τιμής για την προσφορά του!
Τώρα πως γίνεται να κάνεις τον εαυτό σου γραμματόσημο σε έναν οργανισμό που συμμετέχεις εσύ ο ίδιος και αποφασίζεις για το ποιος θα γίνει γραμματόσημο για να τον… κολλάνε και να τον… φτύνουν, πραγματικά μόνο οι κοσμαγάπητοι εβραίοι μπορούν να το καταφέρουν!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου