Η Μακεδονία θυσιάζεται για το μεγαλύτερο έργο υποδομής του αιώνα: Το σχέδιο της Γερμανίας – Η ομολογία Τσίπρα και πως τα Σκόπια παίρνουν τα πάντα

Μετράει αντίστροφα ο χρόνος πλέον για το δημοψήφισμα στα Σκόπια. Η Ελληνική Κυβέρνηση έκανε ένα απίστευτο δώρο τόσο στους γείτονες, όσο κυρίως στη Δύση.

Πέραν του ότι παραδώσαμε Ιστορία, γλώσσα και μακεδονική εθνότητα στους Σλάβους και στους Αλβανούς του κρατιδίου, η υπόθεση της επίλυσης του ονόματος, κρύβει και άλλες παραμέτρους.

Ο γνωστός καθηγητής Γ. Φίλης, προχώρησε σήμερα σε σημαντικές αποκαλύψεις. Στην αρχική του τοποθέτηση σε συνέντευξη που έδωσε στον Γ. Σαχίνη, αποκάλυψε πως πλέον οι Α. Τσίπρας και Ν. Κοτζιάς έχουν δημιουργήσεις τέτοιες καταστάσεις με την υπογραφή τους, που πλέον σαν χώρα δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω. Άρα ούτε η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά ούτε και η επόμενη, ενδεχομένως η ΝΔ, δεν μπορούν να άρουν καμία υπογραφή, δημιουργώντας πλέον τετελεσμένα στην περιοχή.

Όπως ανέλυσε στην συνέντευξή του, δεν έχει καμία απολύτως σημασία εάν πάνω από 100 χώρες αποκαλούσαν τα Σκόπια ως Μακεδονία μέχρι τώρα. Αυτό που ήθελαν ήταν να πάρουν την αναγνώριση από την Ελλάδα. Η Αθήνα έδωσε το όνομα Μακεδονία και έτσι ο Ζ. Ζάεφ, όπου και να σταθεί, βροντοφωνάζει πως είναι Μακεδόνας!

Με λίγα λόγια, αυτό που ήθελαν τους το έδωσε η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το ζουμί όμως της υπόθεσης των Σκοπίων βρίσκεται αλλού. Το παρασκήνιο βρίσκεται στο λεγόμενο γερμανικό σχέδιο για τις ποταμίσιες οδούς.

Όπως είπε, η Γερμανία, παρά οι ΗΠΑ πιέζουν για το ονοματολογικό. ...συνεχεια εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου