Αυξάνονται οι διώξεις από το καθεστώς Σύριζα....τώρα κυνηγούν δασκάλα !

ΕΔΕ για δασκάλα που υποτίθεται ότι μοίρασε φυλλάδια σε μαθητές!!

αναρωτιέστε ποιο είναι το περιεχόμενο των φυλλαδίων; δείτε:Δείτε την είδηση απο το Πρώτο Θέμα:

Η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης αναμένεται να κινηθεί σε βάρος δασκάλας της ΣΤ' ταξης σε δημοτικό σχολείο, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η οποία την περασμένη Πέμπτη διένειμε στους μαθητές της φυλλάδιο με εθνικιστικό περιεχόμενο σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΔΕΚΜ).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΔΕΚΜ «καταδικάζει απερίφραστα τη διανομή φυλλαδίων με ακραίο εθνικιστικό, ρατσιστικό και μισαλλόδοξο περιεχόμενο σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και το λεγόμενο "Μακεδονικό ζήτημα", σε 12χρονα παιδιά εν ώρα μαθήματος».
«Ο εκπαιδευτικός", επισημαίνεται στην ανακοίνωση "οφείλει να είναι αποστασιοποιημένος από την πολιτική συγκυρία, να μη δημιουργεί συνθήκες μισαλλοδοξίας, οργής και θυμού στους/στις μαθητές/τριές του, αλλά να δημιουργεί στην τάξη συνθήκες γόνιμης και κριτικής σκέψης, να καλλιεργεί τις πανανθρώπινες αξίες της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, του αλληλοσεβασμού και της αποδοχής, να μην παραποιεί την ιστορική αλήθεια ανάλογα με την προσωπική του εκτίμηση και να μην δηλητηριάζει τις ψυχές των παιδιών με καταστροφολογίες».

«Το περιστατικό σε Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης, όπου δασκάλα μοίρασε κείμενο σε μαθητές της που είναι αποτέλεσμα προσωπικών απόψεων της, το θεωρούμε απαράδεκτη ενέργεια που χρήζει πειθαρχικής διερεύνησης», διευκρινίζεται.


Απορία: Πόσο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αυτή την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΔΕΚΜ);;;
ΑΝ η δασκάλα μοίραζε φυλλάδια για μετανάστες; αν μοιραζε για το γκειπαρειντ; για την Παλαιστίνη; για την Βενεζουέλα; θα την ενοχλούσε κανείς; σίγουρα ΟΧΙ
αλλά αναφέρθηκε στην Μακεδονία οπότε θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά!

Αυτά θα γίνονται από εδώ και πέρα...όποιος μιλά για Μακεδονία θα διώκεται...και όσο περνά ο καιρός αυτό θα ενταθεί...
και αν δουν πως ο κόσμος δεν το βάζει κάτω... θα ψάξουν και θα εφευρουν πιο σκληρούς νόμους για να το τελειώσουν....

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου